Hund
 

Hundeartikler

Her på siden finder du alverdens hundeartikler med gode råd og vejledning i dagligdagens udfordringer og oplevelser.

Artiklerne omhandler alt lige fra hundefoder til hundetræning, og de er skrevet så informative som muligt. Vi inviterer af og til en række fagfolk til komme med indspark, hvis der er spændende nyheder indenfor hundens verden.
Hundens taender

Hvordan plejer jeg min hunds tænder?

- 16/12/16
De fleste bliver overrasket over, hvor ofte dyrehospitalerne støder på hunde med dårlige tænder og tandproblemer. Aalborg Dyrehospital rapporterer, at De ser tandsygdomme eller tegn på dårlig tandhygiejne ved op mod 80 % af alle de hunde de undersøger på klinikken.
fjern lopper og flåter hunde

Hvordan fjerner jeg lopper og flåter?

Signe - 17/06/16
En aktiv hund er en sund og glad hund. De fleste hunde elsker at rende frit rundt i haven eller i skoven, hvor de kan få lov at nyde en masse forskellige duf
Hunde må ikke spise chokolade

Hvorfor kan hunde ikke tåle chokolade?

Signe - 08/06/16
Det er ikke kun os mennesker, der elsker slik og søde sager – det gør hunde også. Men for hunde kan en lækker chokoladeoplevelse ende meget tragisk.
hundegodbidder

Hvilke godbidder skal jeg vælge til min hund?

Signe - 26/05/16
Din hund må gerne forkæles en gang imellem, og hvilken bedre måde end at give hunden et par godbidder. Hunde har godt af positiv opmærksomhed, og du kan komme rigtigt langt med tålmodighed og et par lækre godbidder til hunden.
hvilken hundesnor

Hvilken hundesnor skal jeg vælge?

- 05/05/16
Hvordan vælger du den rigtige hundesnor, og hvad skal du kigge efter, når du er på udkig efter en ny hundesnor eller hundesele?
få hund

Skal jeg anskaffe mig en hund?

Signe - 16/04/16
Inden man anskaffer sig en hund, er det utroligt vigtigt, at man sætter sig godt ind i, hvad det kræver.
hjemmelavede hundekiks

Hvordan laver jeg hjemmebagte hundekiks?

- 10/04/16
Det er ganske enkelt og ligetil at lave hjemmebagte hundekiks, som hunden vil elske at sætte tænderne i.
Hvilken hundelem

Hvilken hundelem skal jeg vælge?

- 03/04/16
Hvis du har en hund, som du gerne vil give lidt ekstra frihed – så kan en hundelem være den perfekte løsning. En hundelem giver nemlig hunden mulighed for at rende frem og tilbage, uden at du behøver åbne døren
Bedste hundesenge

Hvilken hundeseng skal jeg vælge?

- 01/04/16
Det kan være noget af en udfordring, at vælge den helt rigtige hundeseng. Det er nemlig vidt forskelligt hvad hunde foretrækker, og da de som bekendt ikke kan tale, kan det være svært at vurdere hvad de synes om
hvilken hundeskål

Hvilken hundeskål skal jeg vælge?

- 17/03/16
En hundeskål har en meget væsentlig funktion, nemlig at den skal indeholde vand til din hund. Det er ret så essentielt, at din hund ikke tørster – så du skal naturligvis have en hundeskål til dit kære kæledyr.

Side  1  2  3