Hund
 

Hvilken hundeskål skal jeg vælge?

- 17/03/16
hvilken hundeskål

En hundeskål har en meget væsentlig funktion, nemlig at den skal indeholde vand til din hund. Det er ret så essentielt, at din hund ikke tørster – så du skal naturligvis have en hundeskål til dit kære kæledyr. Største udvalg af hundeskåle, se her.

Ligeledes bør du have en hundeskål til hundemad, så din hund kan få noget at spise. Men det er du sikkert allerede med på. Men der findes jo rigtigt mange forskellige hundeskåle, så hvad skal man kigge efter? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Praktiske hundeskåle og underlag

Det kan være meget praktisk som hundeejer, at investere i en dobbeltskål til hunden. Du ved, at hunden skal have vand og mad dagligt – så hvorfor ikke samle begge hundeskåle i én. Det er utroligt praktisk, og du skal kun døje med en hundeskål frem for to.

De praktiske hundeskåle kan findes i mange forskellige farver og former, så hvis du ikke er vild med det traditionelle look i stål, er der håb endnu. Hvis du vælger en skål i rustfrit stål, kan du endvidere komme hundeskålen i opvaskemaskinen. Største udvalg af hundeskåle, se her.

Alternativet til de klassiske hundeskåle i stål, er hundeskåle i keramik. Keramikskålene er tungere, og din hund vil derfor have sværere ved at skubbe rundt med den. Den kan godt være en fordel – særligt hvis du har en stor hund. Ligeledes er en hundeskål i keramik nem at rengøre med fugtig klud, da keramikskåle til hunde er glaseret.

Hvis du har besluttet dig for hvilken af de to klassiske typer af hundeskåle, du gerne vil have – så kan du med fordel overveje, om et skåleunderlag ikke var noget for dig også. Et underlag til hundeskålen sørger nemlig for, at spildt mad og vand ikke trænger ned i gulvet eller gulvtæppet.

Det er utroligt nemt at rengøre, da de fleste skåleunderlag er lavet af plastik. Du kan derfor let tørre madsrester eller vand af med en våd klud. Hvis din hund bruger vand- og madskålene indendørs, kan et underlag til hundeskålene være godt givet ud. Største udvalg af hundeskåle, se her.

Praktisk foderopbevaring til hundefoderet

Slutteligt vil jeg lige kort runde mulighederne for foderopbevaring, da det jo på sin vis hører sig til hundeskåle. Hundefoder opbevares bedst ved kølige temperaturer, og man bør så vidt muligt undgå iltning af foderet. Iltning er dét der sker, når du åbner og lukker posen – og man bør så vidt muligt undgå at åbne posen for ofte.

Løsningen på dette lille problem er en foderbeholder, der indeholder ca. syv dages foder. Det sikrer, at foderet i både beholderen og posen bliver holdt friskt. På denne måde gør du både dig selv og hunden en tjeneste, da frisk foder er sundere for din hund.

Du kan finde foderbeholdere i forskellige størrelser, men som nævnt tidligere, bør du vælge en størrelse, der kan rumme foder til en uge. Med en hundeskål og en foderbeholder i god kvalitet, er du godt klædt på til, at din hund får det bedste ud af sine måltider. Største udvalg af hundeskåle, se her.Tilbage til oversigten