Orijen hundefoder og kattefoder på tilbud

Orijen hundefoder og kattefoder på tilbudNøgleordene for Orijen er, at produkterne er helt friske. Der går maks 1-2 dage fra dyrene er slagtet, til de ankommer og bliver lavet til hundefoder og kattefoder. De tre nøgler for orijen er, biologisk korrekthed, friske regionale ingredienser og ingen outsourcing.

Billigste Orijen foder på tilbud, se her


Biologisk korrekt betyder, at alt foder er sammensat efter den kost, din hund eller kat ville have haft i naturen. Derfor er der utrolig meget kød i dyrefoderet, og der er meget stor variation. Filosofien er at efterligne naturen så meget som muligt.

Der er nogle få grøntsager og frugter i foderet - i naturen søger hunde og katte efter nogle bestemte grøntsager, som hjælper på deres helbred. De samme grøntsager og frugter er selvfølgelig med i foderet.


Der bruges kun friske regionale råvarer til produktionen og ikke mindst, er alle råvarer godkendt til brug af mennesker. Produkterne laves i Canada, og råvarene kommer fra lokale gårde, hvor kvalitetssikringen er meget vigtig.

I meget foder benyttes kød, som har været nedfrosset i mange måneder. Frysningsprocessen påvirker kødet så det tager næringsværdi. Hos Orijen bruges kun køl til kødet, og det leveres i løbet af 1-2 dage fra slagtning.

Biologisk korrekt foder

Sammensætningen af foderet er nøje afstemt ud fra den viden, der er om, hvordan hunde og katte lever i naturen. Meget foder er baseret på korn i stedet for kød, hvilket betyder, at kosten bliver meget kulhydrat baseret hvilket ikke nødvendigvis er godt for dyrets sundhed.

Billigste Orijen foder på tilbud, se her


Sammensætningen af kød i Orijen foder er lavet på 70-85% kød. Et af koncepterne er Wholeprey, hvor foderet indeholder alle dele fra byttedyret, kød, organer og ben. Organer er rige på næringsstoffer og er ofte også det, som vilde dyr spiser først. Mineraler er ikke tilsat kunstigt i foderet, de kommer fra spiselige ben, som naturligt giver kalcium og fosfor.

Nedenfor finder du en prissammenligning af Orijen hundefoder og kattefoder fra danske forhandlere. Du kan også se alle hundefoder produkter samt kattemad oversigten.
 • Cat Regional Red, 1,8 kg
  Cat Regional Red, 1,8 kg
  0,00 KG 0,00 KR/KG
 • Six Fish Adult
  Six Fish Adult
  2 KG 124,95 KR/KG
 • Puppy Large Breed
  Puppy Large Breed
  6 KG 63,33 KR/KG
 • Six Fish Cat, 5,4 kg
  Six Fish Cat, 5,4 kg
  0,00 KG 0,00 KR/KG
 • Regional Red Cat
  Regional Red Cat
  5,4 KG 88,74 KR/KG
 • Cat Tundra, 5.4 kg
  Cat Tundra, 5.4 kg
  5,4 KG 94,67 KR/KG
Henter flere produkter...
Se flere produkter