Essential hundefoder

Essential så dagens lys på markedet i 2012 og er skabt af manden bag Olivers. Christian Degner-Elsner solgte i 2011 Olivers, men følte kort tid efter salget, at han ikke var færdig med at arbejde med hundefoder af høj kvalitet. Derfor startede han på ny med at udvikle en ny produktserie af kvalitetsfoder til hunden.

Målet var klart fra starten, at skabe et måltid der ville styrke hundens livskvalitet igennem en mere balanceret adfærd. Dette opnås gennem nøje udvalgte ingredienser, med en fin balance mellem frugt og grønt samt kød. Dette sikrer, at måltidet indeholder de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som din hund har brug for. Essential foods er iøvrigt kornfrit foder.

Naturligt hundefoder

Essential hundefoder er noget af det tætteste, du kommer på naturligt hundefoder. Med tanke på hundens anatomiske behov, leveres hver pose med en fin balance af 65% tørret kød, fisk og æg samt 35% grøntsager, bær, frugter, vitaminer og mineraler. Alt i alt sikrer det din hund et mere stabilt blodsukker igennem døgnet, og det høje indhold af friskt kød taler til hundens instinkt.

Find det billigste Essential hundefoder på tilbud fra førende forhandlere ved hjælp af nedenstående prissammenligner. Du kan også se vores overordnede prissammenligning af hundefoder og kattemad.
 • the BEGINNING
  the BEGINNING
  3 KG 50,40 KR/KG
 • Superior Living - til små hunde
  Superior Living - til små hunde
  3 KG 50,40 KR/KG
 • Contour
  Contour
  12,5 KG 34,50 KR/KG
Henter flere produkter...
Se flere produkter