ZiwiPeak hundefoder tilbud

Billigt ZiwiPeak hundefoder og kattemad tilbudSundt og naturligt er nøgleordene for ZiwiPeak hundefoder, som stammer fra New Zealand. Grundfilosofien for alt hundefoderet er naturlige ingredienser, som alle er fri for tilsætningsstoffer.

ZiwiPeak går så langt, at der ikke er tilsat sukker, salt, antibiotika, forvestoffer, fyld og korn - intet er tilsat. Det er udelukkende det rå produkt, som er lufttørret, helt som dit kæledyr ville have indtaget det i tidernes morgen.

Køb ZiwiPeak hundefoder på tilbud, se her

Det rå kød kan for eksempel være hjerte, lunge, nyre, fisk eller muslinger, alt sammen fyldt med vitaminer og mineraler. Netop lufttørringen giver en god fordøjelse for din hund og minimerer tabet af sunde stoffer i kødet (og modsat minimerer grunden til at bruge tilsætningstoffer).

Alle ingredienserne er naturlige og kommer fra New Zealand, og alle foderpakkerne fra ZikiPeak har et kødindhold på mere end 90% - hvilket er utroligt højt i branchen.

Uafhængig undersøgelse

I en uafhængig undersøgelse om dyrefoder og ernæring blandt 245 forskellige dyrefodermærker, udmærkede ZiwiPeak sig bedst. Skulle du have lyst til at læse den komplette rapport, kan du finde den her(engelsk).

Køb ZiwiPeak hundefoder på tilbud, se her

Find ZiwiPeak hundefoder på tilbud herunder fra danske forhandlere. Du kan også finde inspiration og sammenligne produkterne med andre brands fra vores  prisammenligning af hundefoder og kattemad.
 • hundefoder, Lam, 2,5 kg.
  hundefoder, Lam, 2,5 kg.
  2,5 KG 150,08 KR/KG
 • hundefoder med Okse - 2,5 kg.
  hundefoder med Okse - 2,5 kg.
  2,5 KG 150,08 KR/KG
 • hundefoder, Hjort - 2,5 kg.
  hundefoder, Hjort - 2,5 kg.
  2,5 KG 207,68 KR/KG
Henter flere produkter...
Se flere produkter