Viden
 

Viden

Der er mange ting, der er væsentlige at have styr på som ejer af et kæledyr - måske flere end du umiddelbart tror! Én af de vigtigste ting er korrekt fodring, hvilket er essentielt at have styr på, så dit kæledyr får de rigtige næringsstoffer og dermed trives og har det godt.

En anden essentiel ting er turen til dyrlægen. Visse dyr underspiller deres sygdom for ikke at udvise svaghedstegn mod potentielle fjender, og det er derfor vigtigt, at dit kæledyr kommer til dyrlæge regelmæssigt. Dyrlægen vil lave en sundhedsundersøgelse af dit dyr, hvor der vil blive kigget på tænder, allergier og eventuelle sygdomme.

Forsikring af dit kæledyr er ligeledes utrolig væsentligt at have styr på. Sørg altid for at undersøge, om det er lovpligtigt at have ansvarsforsikring på dit dyr, samt om du eventuelt bør have en sygeforsikring. Sygeforsikringen dækker en stor del af dyrlægeregningen, hvis uheldet skulle være ude.

Læs meget mere omkring fodring, forsikringer, dyrlæger, guides og alverdens nyttig information og viden om dyr her på Dyr.dk