Billigt Pedigree hundefoder på tilbud

Pedigree hundefoder tilbudDet velkendte brand Pedigree tilbyder en række forskellige produkter indenfor hundefoder. Pedigree har produceret hundefoder siden virksomhedens start tilbage i 1934 og har været markedsledende i mange år.

Kendetegnet for Pedigrees hundefoder har altid været en god kvalitet til en fornuftig pris. Således kalder mange forbrugere Pedigrees produkter for ”supermarkeds” hundefoder, da det er billigere end high-end mærkerne.

Største udvalg af Pedigree foder på tilbud, se her

Pedigree stammer oprindeligt fra USA men har været på det europæiske marked i mange år, hvor det er det engelske firma Masterfood, der står for salget.

Med Pedigree får du et gennemtestet brand, som har været på markedet i mange år. Således kan hundefoderet være et godt alternativ til de dyrere mærker på markedet.

Hundefoder med social omtanke

Pedigree har stor succes på verdensplan med deres hundefoder. Så stor succes at branded mener at skulle tage et ”socialt ansvar” overfor herreløse hunde. Derfor stiftede Pedigree i 2008 Pedigree Foundation, der har til formål at finde kærlige hjem til herreløse hunde.

Hver gang du køber Pedigree hundefoder, støtter du derfor fondens arbejde med dyrevelfærd. Pedigree fonden arbejder pt. med budgetter for 2-cifrede millionbeløb, hvorfor det er en fond, der kan gøre en forskel.

Største udvalg af Pedigree foder på tilbud, se her

Nedenfor sammenligner vi priser på Pedigree, så du nemt og hurtigt kan finde det billigste Pedigree hundefoder på tilbud fra alle forhandlere. Er du interesseret i andre hundefoder mærker, så se vores hundefoder sammenligning.
    Henter flere produkter...
    Se flere produkter