Om Dyr.dk
 

Om Dyr.dk

Dyr.dk er en hjemmeside, der er opstået grundet et stigende behov fra forbrugere om at få et samlet overblik over og viden om de mest populære kæledyr, billigste priser på foder, billigste priser på kæledyrsforsikring samt nyttige guides.

Især vores foderguides med vores tilknyttede prissammenligner er utrolig populære blandt vores brugere. For langt de fleste kæledyrsejere er foder en rigtig stor post på kæledyrsbudgettet, men det kan være en anelse uoverskueligt selv at forsøge at sammenligne foderpriser på nettet.

Heldigvis for dig har vi derfor udviklet et gratis værktøj, som henter priser ind fra markedets bedste og billigste forhandlere af foder til dyr. På få sekunder vil du kunne finde den billigste pris på dit yndlingsfoder, og besparelsen, ja, den kan du bruge på dig selv eller dit kæledyr!

Gå direkte til vores prissammenlignere og guides omkring foder: Besøg eventuelt også vores prissammenlignere af forsikringer, hvor der ligeledes kan være tusindvis af kroner at spare årligt: ​Hvad enten du er hunde-, heste- eller katteejer, vil du altså kunne finde masser af nyttig information, som vil komme dit kæledyr, din pengepung samt naturligvis dig til gavn.

Dyr.dk drives af en dansk virksomhed. Vi har dermed ingen interesse i, hvilken forhandler der tilbyder den billigste pris, hvilket igen bakker op om, at sitets prissammenligning er troværdig.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os her.