Taste Of The Wild hundefoder og kattefoder tilbud

Taste Of The Wild Hundefoder, hvalpefoder og kattefoderTaste Of The Wild producerer både hundefoder, hvalpefoder og kattefoder i meget høj kvalitet. 

Meget dyrefoder er lavet med moderne produktionsmetoder, dvs. at det er baseret på fx hvede eller oksekød - elementer som ikke er en del af dyrenes oprindelige diæt. Taste Of The Wild går tilbage til den diæt, som naturen oprindeligt har tilbudt dyrene. Det giver en mere afbalanceret diæt til dit kæledyr og en bedre smag. Selvom det ikke er let at se, har dit kæledyr stadig spor fra deres forfædre i deres DNA.

Markedets billigste udvalg af Taste of the Wild, klik her

Et eksempel er deres hundefoder, som indeholder fx. bison og lam. Ingredienser som er naturlige for hundens forfædre, men ikke findes i mange af de store fodermærker.

Taste Of The Wild bruger ikke stråler til at behandle foderet. Strålebehandling bruges til at dræbe bakterier, men stråling ødelægger fx. B1-vitaminet som er vigtigt for katte. I stedet varmebehandles foderet for at sørge for holdbarheden.

Alle produkterne er produceret i USA på egne fabrikker med meget gennemgående egenkontrol. Der testes blandt andet for kvaliteten af de enkelte ingredienser over 6000 gange hver måned.

Med de to formulas til katte og 14 til hunde kan alle behov dækkes

Til kattene findes der tørfoder og foder på dåse. Til kattene er fisk i centrum. Alle produkterne indeholder laks, som er kombineret med andet kød fx. torsk og vildt. Fisken er med til at give omega-3 fedtsyre, som også er vigtige for dyr og kødet som helhed giver alt det protein dit kæledyr skal bruge.

Markedets billigste udvalg af Taste of the Wild, klik her

Til din hund er udvalget rigtig stort og indeholder også tørfoder og foder på dåse. Her er der fokus på de gode ingredienser, som er udvalgt i samarbejde med dyrlæger. Kombinationen af ingredienserne er sammensat, så den helt rigtige ernæring balance er til stede. Der bruges i enkelte produkter også grøntsager som kikærter og bælgfrugter.

Herunder kan du få et overblik over Taste Of The Wild hundefoder, hvalpefoder og kattefoder på tilbud fra mange forhandlere. Du kan også finde inspiration og sammenligne produkterne med andre brands fra vores  prisammenligning af hundefoder og kattemad.
    Henter flere produkter...
    Se flere produkter