Henne Pet Food hundefoder

Henne Pet Food hundefoderHvis du ønsker dansk produceret hundefoder, så kan du trygt vælge Kronch fra Henne Pet Food. Firmaet ligger i Outrup og har siden 1993 produceret hundefoder og kattemad af frisk laks.

I bygningerne ved siden af Henne Pet Food lå der et røgeri. De havde afskæringer til overs fra produktionen, og de daværende ejere syntes, det var synd ikke at benytte resterne af laksene. Derfor fik de ideen til at lave godbidder til hunde og katte ud af resterne. Simpelthen fordi der var en hund på røgeriget, som elskede, når den kunne få fat i en fisk. Hunden havde altid en pæn og blank pels – helt sikkert på grund af det høje indhold af omega 3 og omega 6 fedtsyrer.

Det har vist sig, at det ikke altid er lige praktisk at med et højt indhold af laks i godbidder til dit kæledyr. Godbidderne er nemlig for fedtede at have i lommen. Derfor har Henne Pet Food udviklet et produkt med mindre indhold af laks, men i stedet kartoffelmel så de ikke er fedtede. Det er værd at bemærke, at der ikke benyttes korn til at gøre godbidderne mere tøre.

Proteinrig hundefoder giver mindre afføring

Fordelen ved at give dit kæledyr foder fra Henne Pet Food er, at foderet er baseret på frisk laks, hvor størstedelen af proteinerne kan optages i kæledyrets tarmsystem, i modsætning til foder som f.eks. er baseret på oksekød og fjerkræ.

Det betyder også at dit kæledyr får mindre afføring, fordi en større del af foderet bliver optaget. Et godt bevis på at foderet fra Henne Pet Food er proteinrigt, er at Sirius Patruljen har fået fremstillet specialfoder hos Henne Pet Food til en af sine ekspeditioner.

Nedenfor sammenligner vi priser fra forhandlere af Henne Pet Food hundefoder. Er du interesseret i andre hundefoder mærker, så se vores store hundefoder sammenligning.
  • Adult Kronch Main, laks
    Adult Kronch Main, laks
    13,5 KG 14,74 KR/KG
  • Adult Kronch Basic, laks
    Adult Kronch Basic, laks
    13,5 KG 21,81 KR/KG
Henter flere produkter...
Se flere produkter