SELECT GOLD hundefoderSELECT GOLD hundefoder

SELECT GOLD er et tysk kvalitetsfodermærke, som både producerer hundefoder og kattefoder. Pakningerne produceres med praktisk genlukning, så foderet holder sig frisk og godt.

Dyrefoderet fremstilles uden soja og sukker og i øvrigt helt uden brug af kunstige konserveringsmidler, farve- og smagsstoffer. SELECT GOLD producerer foder af frisk fersk kylling, som sikrer en rigtig god og proteinrig foder. Sammensætningen af foderet er udviklet i samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter, som har sikret at hunden får den rette næring, hele vejen gennem dens liv.
Samtidig producerer SELECT GOLD lige som de fleste andre foderproducenter, foderet til mini, medium og maxi størrelser hunde og har selvfølgelig også hundefoder i sortimentet, til hunde med særlige behov, f.eks. sensitiv fordøjelse, specielt aktiv og light.

Komplet foderprogram til din hund

SELECT GOLD tilbyder det komplette sortiment hele vejen gennem hundens liv. Første fase er hvalpetiden, hvor hvalpen skal have masser af proteiner og den helt rigtige calcium-fosfor sammensætning. Produktet hedder SELECT GOLD Complete Junior hvalpefoder.

Alt afhængig af hundens størrelse skal den have voksenfoder efter 10. til 24. levemåned. Produktet hedder SELECT GOLD Complete Adult, og det er tilpasset til det ernæringsmæssige behov, som voksne hunde har. Ingredienserne i voksenfoderet giver sundere hud samt smuk pels hos din firbenede ven.

Når hunden bliver omkring 6-8 år gammel – igen afhængig af dens størrelse – så skal den til at have en anden type foder, nemlig SELECT GOLD Complete Senior. Denne type foder har specielt fokus på at skåne hundens nyrer, stabilisere knoglerne og beskytte kroppens celler.
 
Find det billigste SELECT GOLD hundefoder og kattefoder på tilbud ved hjælp af vores prissammenligning nedenfor. Du kan også finde produkterne fra Select Gold i vores komplette prissammenliger for hundefoder og kattefoder.
    Henter flere produkter...
    Se flere produkter