Hund
 

Hundeartikler

Her på siden finder du alverdens hundeartikler med gode råd og vejledning i dagligdagens udfordringer og oplevelser.

Artiklerne omhandler alt lige fra hundefoder til hundetræning, og de er skrevet så informative som muligt. Vi inviterer af og til en række fagfolk til komme med indspark, hvis der er spændende nyheder indenfor hundens verden.
Allergivenlige hunde

Allergivenlige hunde

- 23/07/21
Overvejer du at få hund? Og sætter allergien lidt en stopper for det? Allergivenlige hunde gør det muligt at få hund, selvom du har allergi.
slædehund

Slædehunde som hobby og til arbejde

- 08/02/17
Man benytter slædehunde mange steder, bl.a. i Alaska, Canada og Grønland. Der er flere steder, der er så meget sne, at man har brug for et slædehundespand for at komme frem. De slædehunde, man holder i Danmark, holder man som hobby.
hårløs hund

Undgå hundehår med en hårløs hund

- 08/02/17
Der findes mange forskellige racer af menneskets bedste ven. Der er glathårede, ruhårede, langhårede hunde, og der er endda også nogle hunde helt uden pels eller med kun ganske lidt pels
Broholmeren - fortidsminder i nutidens hund

Broholmeren - fortidsminder i nutidens hund

- 08/02/17
Siden 1974 har nogle få danske opdrættere haft travlt med at genskabe en næsten uddød gammel dansk hunderace og i dag er broholmeren internationalt godkendt.
border collie

Border collie - en hund i fåreklæder

- 08/02/17
Border collien er af en amerikansk forsker blevet kåret som verdens klogeste hund, den gør sig på lydighedssiden, til agilitykonkurrencer og i reklamerne. Men vigtigst af alt -  Border collien er en arbejdshund - som collien var det førhen.
hunderacer

Gode råd om valg af hunderace

- 08/02/17
Når man skal til at vælge hunderace, er der mange ting, man bør sætte sig ind i, inden man beslutter sig. ​Man bør blandt andet spørge sig selv om, hvad man forventer sig af sin hund, og hvad har man tænkt sig at lave med den.
redningshunde

Redningshunde i Danmark

- 08/02/17
Der har været redningshunde i Danmark i mere end 25 år. For at blive redningshund, kræver det en velegnet hund og en masse træning. Det er ikke alle hunde, der er velegnede som redningshunde, de skal nemlig have en bestemt karakter.
hunde kan ikke tåle disse madvarer

10 madvarer hunde ikke spise

- 07/02/17
Din hund kan tåle det meste, men der er madvarer, som den bestemt ikke må spise. Vi har listet 10 af de gængse madvarer, som hunde spiser.
hunde sveder

Hvordan sveder hunde?

- 16/12/16
Hunde har ikke svedkirtler på samme måde som vi mennesker, så hvordan kommer de af med varmen? Få svaret her.
furminator børste til hund og kat

FURminator børste til hunde og katte

- 16/12/16
Er du også træt af hår på tøjet og på sofaen samt overflødige løse hår, der kan resultere i sammenfiltring, så er FURminator løsningen ✅

Side  1  2  3