Perfect Fit kattemad tilbud

Perfect Fit KattemadHvad enten dit kæledyr stadig er killing eller er blevet senior, har Perfect Fit det foder, du skal bruge. Alt foderet er udviklet i samarbejde med ernæringseksperter.
Hver enkelt produkt er sammensat specielt ud fra hvilken ernæring, din kat har brug for. Det er altså vigtigt at skifte fodertype, når katten bliver ældre. På den måde får den altid den mest optimale sammensætning af næringsstoffer.

Billigste Perfect Fit kattemad på tilbud lige her


Det er ernæringseksperter fra Walthams i England, som udvikler opskrifterne. Her er alle dyreeksperterne i koncernen samlet, hvilket giver en unik sammensætning af ekspertise, som er med til altid at give din kat det bedste.

Katte er fra naturens side kødædere, derfor har de svært ved at optage korn og sukker. Den optimale kost er meget proteinrig og har et lavt indhold af stivelse. Med den enestående MNP ernæringsprofil er kosten lavet til at indeholde de råvarer, som katten har brug for. MNP fordelingen er 40% protein, 35% fedt og 25% kulhydrat.

Ingredienser i foderet

For at undgå lugtgener indeholder produkterne Yucca Schidigra-Extrakt, som er en palmelilje, der gør, at foderet ikke udvikler lugt.

For at forbedre fordøjelsen er der sukkerroesnitter i foderet. De er ikke fordøjelige og hjælper med en god og sund tarmflora. Hårbolde er ikke rare, og cellulose er med i foderet for at reducere dannelsen.

Billigste Perfect Fit kattemad på tilbud lige her


Se vores prissammenligning af Perfect Fit kattemad fra førende forhandlere. Find det billigste Perfect Fit kattemad på tilbud, eller prøv vores komplette prissammenligning af kattemad.
    Henter flere produkter...
    Se flere produkter