Find forsikring
Med vores prissammenligning på hundeforsikringer får du en nem og overskuelig prisoversigt. Ved at vælge den bedste og billigste hundeforsikring vil du årligt kunne spare masser af penge.

Pris-eksemplerne på sygeforsikringen er baseret på en Labrador Retriever på 1 år.

Forsikringstype
 

Hundeforsikring

Prisen på hundeforsikringer varierer meget fra selskab til selskab, og det kan være en jungle at finde rundt i. Heldigvis for dig har vi gjort det nemt for dig at finde den bedste og billigste hundeforsikring ved hjælp af vores prissammenligning nedenfor, hvor vi sammenligner de 15 bedste forsikringsselskaber.
At tegne en hundeforsikring er ikke meget anderledes end at tegne en hvilken som helst anden forsikring, som en bilforsikring, indboforsikring, ulykkesforsikring etc.
Hundeforsikringer kan deles op i 2 genrer, hvor vi på den ene side har den lovpligtige ansvarsforsikring og på den anden side den mere og mere populære hundesygeforsikring, som potentielt kan spare hundeejere rigtig mange tusinde kroner årligt.
 • Nedenstående hundeansvarsforsikringer er lovpligtige
 • Nedenstående hundesygeforsikringer dækker størstedelen af dyrlægeregningen
 • Med hundesygeforsikring får du økonomisk tryghed i hverdagen
Læs meget mere om de 2 typer hundeforsikringer under nedenstående prissammenligning.
Skal vi gøre arbejdet for dig?
▷ Få 3 tilbud på billigste hundeforsikring helt GRATIS her ◁
(Det er helt uforpligtende at indhente tilbuddene)
Mest populære
Alka

Ansvarsforsikring

kr./år 513,00
Prissammenligning
Vis medlemsbaserede

Ansvarsforsikring

kr./år 277,00

Ansvarsforsikring

kr./år 330,00

Ansvarsforsikring

kr./år 330,00

Ansvarsforsikring

kr./år 346,00

Ansvarsforsikring

kr./år 348,00

Ansvarsforsikring

kr./år 360,00

Ansvarsforsikring

kr./år 402,00

Ansvarsforsikring

kr./år 406,00

Ansvarsforsikring

kr./år 407,00

Ansvarsforsikring

kr./år 409,00

Ansvarsforsikring

kr./år 455,00

Ansvarsforsikring

kr./år 470,00

Ansvarsforsikring

kr./år 481,00

Ansvarsforsikring

kr./år 496,00

Ansvarsforsikring

kr./år 502,00

Ansvarsforsikring

kr./år 513,00

​Vi starter med at kigge på hundesygeforsikringer og nederst i artiklen gennemgår vi den lovpligtige hundeansvarsforsikring. 

Lær alt om hundeforsikringer!

Sådan kan du spare tusindvis af kroner:

Ved at tegne en sygeforsikring til din hund, undgår du, at du måske kommer til at stå i en situation, hvor du bliver nødt til at aflive hunden, fordi du ikke har råd til at få den opereret. Den offentlige sygesikring dækker desværre ikke behandling af vores kæledyr, så dyrlægeregningen vil altid ende på ejerens bord - men heldigvis kan vi forsikre os ud af denne situation.

Har du råd til at betale op mod 20.000 kr. for en operation af din hund?

Nogen har råd til at betale flere tusinde kroner for at få deres hund behandlet, mens andre ikke har pengene til det og derfor må lade deres hund aflive. Heldigvis er vi danskere så vilde med vores hunde, at vi i stigende grad vælger at betale for en hundeforsikring.

Hundeforsikring dækker udgifterne

Undersøgelse og behandling af din hund hos dyrlægen er oftest ikke billige, så derfor er det godt at kunne få hjælp til udgifterne. Fra din hund er mellem 6-8 uger og indtil cirka 10-12 år (hos visse selskaber er der ingen øvre aldersgrænse), kan du tegne en hundeforsikring, som dækker, hvis din hund bliver syg eller kommer ud for en ulykke.

Udgifter forbundet med din hunds sygdom eller ulykke vil altså blive dækket af sygeforsikringen.

Hundesygeforsikringen dækker blandt andet:
 • Operation, behandling, undersøgelse, scanning, røntgen, EKG, medicin etc.
 • Pleje og ophold på dyrehospital eller dyreklinik
 • Maveinfektion, livmoderbetændelse, sårskader, knuder og brækkede ben
 • Tandskade efter tilskadekomst på blivende tænder

  Et akut besøg på en dyreklinik kan koste mellem 5.000 og 15.000 kr.

Det er altså vigtigt at tegne en hundesygeforsikring så tidligt som muligt, da forsikringen kun dækker pludselige og uforudsete hændelser. Din hund er ikke dækket for skader eller sygdomme, som fandtes eller var begyndt at udvikle sig, før du tegnede forsikringen.

Hvad koster en hundeforsikring?

Prisen, også kaldet præmien, på en hundeforsikring afhænger af, hvilken årlig forsikringssum, forsikringstype samt selvrisiko du vælger. Derudover afhænger prisen af din hunds race og alder, samt hvor i landet du bor.
Læs mere omkring de forskellige faktorer og se 3 eksempler på, hvad en hundeforsikring koster.

Forsikringssum

Forsikringssummen er den maksimale erstatning, du kan modtage fra sygeforsikringen hvert år. Typisk kan du selv vælge mellem 2 forsikringssummer, som normalt ligger et sted mellem 18.000 kr. og 38.000 kr. Forsikringssummen vil normalt ikke blive nedsat, efterhånden som hunden bliver ældre, dog vil den variable selvrisiko blive en anelse højere.

Selvrisiko på hundeforsikringer

Selvrisikoen er den del af dyrlægeregningen, du selv skal betale, og den spiller en væsentlig rolle, når det kommer til den årlige pris på din hundeforsikring. Der er altid selvrisiko på hundeforsikringer, og selvrisikoen er oftest delt op i en fast selvrisiko og en variabel selvrisiko.

Den faste selvrisiko betales normalt kun én gang pr. 120 dag, uanset om der er tale om den samme eller ny skade eller sygdom og uanset antallet af diagnoser.

Den variable selvrisiko er den del af dyrlægeudgifterne, du selv skal betale, og den ligger på mellem 10-25% af det resterende beløb, når den faste selvrisiko er fratrukket.

Visse selskaber har kun en variabel selvrisiko og ingen fast selvrisiko. Her betaler du typisk et sted mellem 25-40% af dyrlægeregningen selv, dog minimum 500 kr., og selskabet betaler det resterende.

I Sverige er 80% af landets hunde sygeforsikret – I Danmark er det kun 30%

Priseksempler

For at illustrere hvor meget forsikringssummen og selvrisikoen påvirker prisen, har vi sammensat 3 eksempler, hvor vi tager udgangspunkt i en 1 årig Labrador Retriever med bopæl i Århus.

Eksempel 1
Forsikringsbeløb: 22.000 kr.
Fast selvrisiko: 2.000 kr.
Variabel selvrisiko: 20%
Pris: 1.000 kr. årligt eller 83 kr. månedligt

Eksempel 2
Forsikringsbeløb: 22.000 kr.
Fast selvrisiko: 700 kr.
Variabel selvrisiko: 10%
Pris: 2.300 kr. årligt eller 191 kr. månedligt

Eksempel 3
Forsikringsbeløb: 38.000 kr.
Fast selvrisiko: 700 kr.
Variabel selvrisiko: 10%
Pris: 3.000 kr. årligt eller 250 kr. månedligt

Som du kan se, så påvirkes prisen meget af de 2 faktorer. Om du så skal vælge en høj eller lav selvrisiko eller forsikringsbeløb, det er faktisk kun dig selv, der kan svare på.

Selvrisiko priser

Neden for ser du eksempler på almindelige skader, som rammer rigtig mange hunde hver dag. Vi har taget udgangspunkt i en sygeforsikring med 750 kr. i fast selvrisiko og 10% i variabel selvrisiko, hvilket er et meget almindeligt leje.

 
Diagnose Udgift Selskabets andel Din andel
Slugt fremmedlegeme 12.893 kr. 10.928 kr. 1.964 kr.
Brækket ben 14.792 kr. 12.638 kr. 2.154 kr.
Underlivsbetændelse 9.811 kr. 8.155 kr. 1.656 kr.
Knude i mælkekirtel 5.178 kr. 3.985 kr. 1.193 kr.
Kejsersnit 9.325 kr. 7.718 kr. 1.607 kr.
Korsbåndsskade 11.624 kr. 9.787 kr. 1.837 kr.
 

Bedste og billigste hundeforsikring?

Den bedste og billigste hundeforsikring for én hundeejer, er måske ikke den bedste og billigste for en anden hundeejer, så derfor kan man ikke svare entydigt på det spørgsmål.

Man kan dog sige, at den billigste hundeforsikring får du i første omgang ved at vælge en høj selvrisiko og en lav forsikringssum. På den måde skal du kun cirka betale det halve i præmie på din forsikring, og ender din hund ikke hos dyrlægen, så er det en ren win-win situation.

Men skulle din hund gå hen og blive syg eller komme ud for en ulykke, så går den billigste hundesygeforsikring straks hen og kan blive den dyreste.

Her er forklaringen:

Grunden hertil er jo, at der nemt kan være 1.500 kr. i difference mellem den billigste og den dyreste faste selvrisiko, som du kan risikere at skulle betale op til 3 gange om året. Og på den variable selvrisiko kan der være 10% i difference, hvilket bestemt heller ikke er uvæsentligt.

Så det er næsten umuligt at svare på spørgsmålet omkring den bedste og billigste hundeforsikring, da det er de færreste, der kender morgendagen, før den er omme.


 

Hvilke hunde kan sygeforsikres?

Kravene til hvilke hunde, der kan forsikres, varierer fra selskab til selskab, men som udgangspunkt kræves følgende:
 • Hunden skal minimum være 6-8 uger gammel
 • Hunden skal være ID-mærket i form af chip eller tatovering
 • Hunden skal være vaccineret mod hundesyge, smitsom leverbetændelse og parvovirus-diarré (gælder ikke alle selskaber)
 • I visse tilfælde vil forsikringsselskabet også kræve en sundhedsattest, før du kan tegne en sundhedsforsikring.
Typisk kræves der sundhedsattest, hvis:
 • Hunden er fyldt 5 år
 • Livsforsikringssummen overstiger 20.000 kr.
 • Hunden er importeret fra et land uden for Norden inden for de sidste x antal måneder

Hundeforsikring sammenligning 

Som med alle andre typer forsikringer så kan det være lidt af en jungle at finde den bedste og billigste hundeforsikring, som passer til netop dig og din hund.

Er din hund også som et ekstra familiemedlem?

Heldigvis for dig, har vi lavet det store forarbejde, så du ved hjælp af vores hundeforsikring sammenligning nemt og hurtigt kan få dig et overblik over selvrisiko, forsikringssum og præmie fra samtlige hundeforsikringsselskaber i Danmark.

Som du kan se i tabellen, så er der stor forskel på priserne mellem de forskellige forsikringsselskaber, men vi håber, at tabellen gør det nemmere for dig at gennemskue, hvilken sundhedsforsikring du skal vælge.

Om du skal vælge en hundeforsikring med en høj eller lav selvrisiko eller med en høj eller lav forsikringssum, kan du bedst selv vurdere, da det i høj grad kommer an på din hunds helbred, alder osv. Med vores hundeforsikring sammenligning kan du i hvert fald få dig et overblik og derfra tage stilling til, om du skal vælge den ene eller den anden forsikring.

Hundesygeforsikring giver tryghed

Danske hundeejere indser i stigende grad, hvilken befriende tryghed en hundesygeforsikring giver i det daglige. For nogen kan forsikringen måske føles dyr, men er uheldet først ude, og du står og selv skal betale hele dyrlægeregningen, så er det altså småpenge.

Ved at tegne en forsikring på din hund kan du undgå at skulle låne penge i banken eller online, hvis dyrlægeregningen er rigtig stor. Det er som bekendt ikke gratis at låne penge, og du vil skulle betale både renter og gebyr på lånet

Bedste råd er derfor:

Lad være med at vente, få tegnet en hundeansvarsforsikring samt en hundesygeforsikring, når du anskaffer dig en hund. Vær ordentlig sikret og undgå ubehagelige overraskelser, så dit nye skønne familiemedlem kan være hos dig i mange år fremover.

I Sverige er 80% af landets hunde sygeforsikret, hvor det i Danmark kun er 30%. Tallet er heldigvis stærkt stigende i Danmark, og hos flere dyrehospitaler, ser de en klar tendens; Har en hundeejer én gang måtte lade sin hund aflive, fordi han ikke havde råd til en operation, så tegner han som regel en forsikring på sin næste hund.

Tillægsforsikringer

Det er muligt at opgradere din hundeforsikring, hvis du ønsker endnu mere tryghed. Vi har listet de mest almindelige tillægsforsikringer nedenfor. OBS: Hos visse selskaber kan nedenstående forsikringer godt være inkluderet i selve sygeforsikringen, så du ikke behøver at opgradere.

Hundelivsforsikring

Ved at tegne en hundelivsforsikring har du mulighed for at få erstatning, hvis din hund dør eller skal aflives på grund af sygdom eller ulykke. Du kan ligeledes få erstatning, hvis din hund forsvinder eller bliver stjålet, og den ikke er fundet inden for 3 måneder.

Du har mulighed for at tegne en livsforsikring på din hund op til indkøbsprisen dog maksimalt 20.000 kr., med mindre din hund er en blandingsrace, hvor forsikringssummen er noget lavere (cirka 6.000 kr.).

Forsikringssummen reduceres hvert år med x antal procent, og oftest vil hundelivsforsikringen ophøre, når hunden fylder 10-12 år – dog har visse selskaber, som eksempelvis Agria, ingen øvre aldersgrænse. Hos Agria kan din hund være forsikret hele livet igennem.

Prisen på en hundelivsforsikring ligger oftest på 5% af forsikringssummen. Det vil sige, at hvis din hund er forsikret for 10.000 kr., så vil livsforsikringen koste 500 kr. årligt. Der er ingen selvrisiko på en hundelivsforsikring.

Medicin- og tandforsikring

Over halvdelen af alle hunde rammes af problemer med tænderne, hvilket hurtigt kan blive en bekostelig affære. Vælger du at udvide din sygeforsikring med en medicin og tandforsikring, vil du få dækket dine udgifter, hvis uheldet er ude. Tillægsforsikringen vil således dække dine udgifter således:
 • Receptpligtig medicin dækkes med op til cirka 3.000 kr. årligt
 • Tænder dækkes med op til cirka 12.500 kr. årligt
Med tandforsikringen er din hund dækket i følgende tilfælde:
 • Tandrodsbetændelse
 • Tandbyld
 • Karies
 • Rodbehandling
Priserne på en medicin- og tandforsikring ligger på omkring 15-35 kr. pr. måned.

Forsikring på led

Rigtig mange hunde rammes af gigt i ét eller flere led – faktisk rammes næsten halvdelen af alle hunde over 6 år af en eller anden form for ledsygdom som:
 • Hofteledssygdom
 • Albueledssygdomme
 • Osteochondrose
Tegner du en forsikring på led, kan du få dækket en del af udgifterne til blandt andet:
 • Fysioterapi, massage, kiropraktor, akupunktur og laserterapi
 • Genoptræning i form af svømmetræning, løbebåndstræning og træning i water-walker
 • Guldbehandling med guldpartikler
Priserne på denne type forsikring ligger et sted mellem 15-35 kr. pr. måned.

Hyppigt stillede spørgsmål vedrørende forsikring af hund

Hvornår træder min nytegnede forsikring i kraft?
Oftest træder forsikringen i kraft samme dag, som du tegner den.

Kan jeg ændre min forsikring?
Der er visse ændringer, du kan lave, mens andre kun kan laves ved hovedforfald.

Hvad dækker hundesygeforsikringen ikke?
Hundesygeforsikringen dækker ikke følgende:
 • Skader på personer eller ting i husstanden
 • Medfødte eller arvelige sygdomme
 • Forebyggende behandling som tandrensning eller vaccination
 • Hundefoder og loppemidler
Hvornår kan jeg opsige min hundesygeforsikring?
Du kan opsige din hundesygeforsikring gebyrfrit ved hovedforfald. Dog kan der opstå situationer, hvor det er muligt at opsige i løbet af forsikringsperioden, som f.eks. ved afhændelse eller ved hundens død.

Afregning til dyrlægen?
Hvis du sørger for at vælge en dyreklinik, som har en aftale med dit forsikringsselskab, vil der oftest kunne laves en direkte skadesrefusion. Direkte skadesrefusion betyder, at du blot betaler din del af udgifterne på klinikken, og det resterende er en sag mellem dyreklinikken og forsikringsselskabet.

Kan jeg selv tegne en skjulte fejl-forsikring?
Nej, det kan du ikke. Forsikringen skal tegnes af opdrætteren, som dermed er den ansvarlige. Bed altid om en købsaftale og en sundhedsattest, som ikke er ældre end 7 dage, når du køber hvalp.

Hvad er karenstid?
Karenstid betyder, at forsikringen ikke dækker sygdomme, der opstår inden for 20-30 dage efter forsikringens ikrafttrædelse.

Gælder sygeforsikringen på rejser?
Det varierer fra selskab til selskab, men mange selskaber dækker også hunden på rejser i Europa.

Hvad er egenandel?
Egenandel er det samme som selvrisiko, som betyder, at du selv skal betale noget af udgiften til dyrlægeregningen.

Kan jeg få rabat på min dyreforsikring?
Ja, visse dyreforsikringsselskaber tilbyder 10% rabat til medlemmer af Dansk Kennel Klub, Dyrenes Beskyttelse, Dansk Blindesamfund eller Dansk civilhundeførerforening.

Dækker sygeforsikringen, hvis min hund er skyld i en ulykke?
Nej, sygeforsikringen dækker kun skader på din hund. Forårsager din hund skade på mennesker, dyr eller genstande, så er det ansvarsforsikringen, der går ind og dækker.

Kan jeg forsikre min blandingshund?
Helt sikkert. De fleste forsikringsselskaber forsikrer alle racer med undtagelse af ganske få.

Skal hunden være vaccineret for at blive forsikret?
Det er meget forskelligt fra selskab til selskab. Nogle selskaber kræver, at din hund er vaccineret mod hundesyge, leverbetændelse og parvovirus, mens andre ikke kræver nogen form for vaccine.

Skal min hund være ID-mærket?
Ja, din hund skal enten være mærket med mikrochip eller øretatoveret.

Hvad er en dyrlægeattest?
En dyrlægeattest er en attest, der udfyldes af dyrlægen, og som beskriver dyrets sundhedsstatus, og evt. hvad dyret tidligere har fejlet. Er din hund eller kat fyldt 3 år, vil de fleste forsikringsselskaber se en dyrlægeattest, inden de vil tegne en dyreforsikring.

Hvad betyder præmie?
Præmie er et andet ord for pris eller afgift. Præmien er altså prisen for forsikringen beregnet på 12 måneder. Oftest kan du vælge, om du vil betale præmien månedsvis, kvartalsvis, halvårlig eller årlig.

Hvad er en sundhedserklæring?
En sundhedserklæring består af en række spørgsmål, som vedrører nuværende eller tidligere eventuelle skader eller sygdomme hos dyret. Forsikringsselskaberne vil oftest bede om en sundhedserklæring, hvis du vil tegne en dyreforsikring, så de dermed bedre kan vurdere eventuelle forbehold.

Hundeforsikring uden stamtavle?
Din hund behøver ingen stamtavle for at blive forsikret.

Følgende er meget vigtigt for alle hundeejere:

Lovpligtig hundeansvarsforsikring

Det kan blive en rigtig dyr fornøjelse ikke at have sin hund ansvarsforsikret. Løber din hund ud foran en bil, som forulykker, går den til angreb på en anden hund, gnaver den naboens ægte tæppe i stykker, så kan du i værste fald ende op med en regning på mange tusinde kroner.

Knap 20% af danske hunde har ikke en lovpligtig ansvarsforsikring!

En ansvarsforsikring til din hund er lovpligtig, og forsikringen dækker følgende:
 • Udgifter i forbindelse med skader som din hund forvolder på mennesker eller deres ejendele
 • Udgifter i forbindelse med skader som din hund forvolder på andre dyr.
Som nævnt tidligere, så dækker hundeansvarsforsikringen altså ikke dyrlægeregninger i forbindelse med din egen hund.

Pris på hundeansvarsforsikring

Prisen på en lovpligtig hundeansvarsforsikring ligger kun på mellem 250-500 kr. årligt, og prisen er den samme uanset alder og race. Hundeansvarsforsikringen dækker i øvrigt hele hundens levetid.

Det koster 3.000 kr. i bøde ikke at have din hund ansvarsforsikret!

Udvidet hundeansvarsforsikring

Afhængig af hvad du skal bruge din hund til, kan det blive nødvendigt at tegne en såkaldt udvidet hundeansvarsforsikring. Det er individuelt fra selskab til selskab, hvornår du skal tegne den udvidede forsikring, og typisk koster det et sted mellem 2-300 kr. at supplere den lovpligtige med den udvidet.

50% af de hundeejere, som har tegnet en hundeansvarsforsikring, ved ikke, hvad forsikringen egentligt dækker!

Hos visse forsikringsselskaber skal du tegne den, hvis du går til hundetræning eller hundeudstillinger, mens andre først kræver det, hvis din hund bliver brugt til decideret figurantarbejde som rondering og fastholdelsesarbejde/bidearbejde.

Med en udvidet hundeansvarsforsikring får du, hos de fleste selskaber, dækket udgifterne, hvis f.eks. din hund skader:
 • Hundetrænere
 • Instruktører
 • Figuranter
 • Konkurrencedommere
 • Egne børn under 14 år
 • Din hundepasser
 • Medhjælp i dit hjem, som f.eks. au pair

Hyppigt stillede spørgsmål vedrørende hundeansvarsforsikring

Skal hvalpe ansvarsforsikres?
Hvalpe er oftest gratis omfattet af moderens ansvarsforsikring, så længe de er hos moderen, eller indtil de fylder 14-16 uger.

Hund har bidt dørkarmen i stykker i eget hjem, dækker ansvarsforsikringen?
Nej, hvad end hunden måtte ødelægge i eget hjem, dækker ansvarsforsikringen ikke.

Min hund er blevet bidt af en anden hund, hvem dækker?
Det er din hunds egen sygeforsikring, der skal dække (i første omgang, og hvis du har en). Derefter skal den anden hunds ansvarsforsikring dække det, som din sygeforsikring ikke dækker. Det lyder ikke helt fair, men det er sådan, det er.

Vi skal på ferie i Tyskland, dækker ansvarsforsikringen der?
Ja, forsikringen dækker oftest under rejser i Europa i indtil 3 måneder fra afrejsedato.

Dækker ansvarsforsikringen, hvis jeg får min hund passet?
Ja, den person, som passer din hund, vil blive sidestillet med dig som ejer. Men kontakt dit forsikringsselskab for en sikkerheds skyld!

Sidste vigtige men gode råd omkring hundeforsikringer:

Kontroller din forsikringspolice, straks efter at du har modtaget den. Oplysningerne i policen skal være korrekte og i overensstemmelse med den ønskede forsikring. Ved uoverensstemmelser bør du omgående kontakte forsikringsselskabet og få rettet eventuelle fejl.

Husk, at du har 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager policen.

Hvilke selskaber tilbyder hundeforsikring?

De fleste forsikringsselskaber tilbyder hundeforsikring, og vi har listet dem alle herunder: Måske kunne du også være interesseret i at spare penge på en katteforsikring eller hesteforsikring.

OBS: Indholdet i denne artikel er vejledende. For professionelle råd og vejledning bør du kontakte dit forsikringsselskab.Del din erfaring om artiklen

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Hundeforsikringer.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!

Gennemsnitslig vurdering: 4.00 ud af 5 med 13 bedømmelser


Skriv en kommentar:
2024-06-24 06:31:29
Afgiv vurdering:ratingratingratingratingrating2021-05-06 10:46:25
Det er fejloplysning, når I skriver at I har oplistet ALLE selskaber, som tegner Hundeforsikring. Listen er absolut ikke udtømmende, da der er mange flere selskaber, som tegner gode hundeforsikringer
ratingratingratingratingrating2021-02-12 18:57:48
Programmerade bankomater
Vi har speciellt programmerade bankomater som kan användas för att ta ut pengar i bankomater eller bilder, butiker och försäljningsställen. Vi säljer dessa kort till alla våra kunder och intresserade köpare över hela världen, korten har en uttagsgräns varje vecka.
Att bli rik och leva de rika och berömda livsstilen är många människors dröm. Och medan de flesta människor går till jobbet eller letar efter andra etiska metoder för att tjäna pengar på ATM-programmerade kort.
De programmerade bankomaterna tar ut pengar från varje bankomat men har en uttagsgräns varje vecka, bara din PIN-kod finns i den, det är ett högteknologiskt kortsystem. Det PROGRAMMERADE ATM-kortet fungerar på alla kortbaserade bankomater, var som helst i världen.
E-post: atmservices44@aol.com
hacklords.investors@gmail.com
ratingratingratingratingrating2021-02-01 19:21:56
Vi er glade for at møde dig i vores Online Worldwide

Drug Store!
Det apotek, du i øjeblikket har med at gøre

kommer først på markedet for at levere og

distribution af medicin af høj kvalitet

over hele verden. Det primære mål for vores

virksomheden skal levere professionelt fremstillede

mærke og generisk medicin på det laveste

priser, du aldrig ville have stødt på i din

lokale medicinske butikker. Vi sender over hele verden

og garanterer service af højeste kvalitet. Du gemmer din

penge og tid med os.
Hjemmeside .....:http://davemedsstore.com

For at yde en meget dygtig service

vi koncentrerer os om kvaliteten af vores

Medicin. Til dette formål samarbejder vi med

de mest pålidelige producenter og vælge

lægemidler, der kun er godkendt.
Hjemmeside .....:http://davemedsstore.com

Vores kunder sundhedstilstand og hurtig

levering er vores prioriterede mission. Derfor har vi

holde sig til den strengeste sikkerhed og privatlivets fred

standarder for at gemme dine personlige oplysninger og

den ene af e-handel. Vi gør vores bedste i form

professionel og hurtig service, for at du kan være

tilfreds og besøg i vores virksomhed igen.
Hjemmeside .....:http://davemedsstore.com

For at bestille et produkt online skal du blot

afstrække din ordre på vores hjemmeside. Hvis du foretrækker det

bekvemmelighed at foretage indkøb, denne måde at

bestilling er det rigtige for dig! Leveringen vil blive

tilrettelægges så hurtigt som muligt. Vi har ikke

kræver tilmeldinger og er klar til kontakter

hvert øjeblik!

Email.....:info@davemedsstore.com

Hjemmeside .....:http://davemedsstore.com

Manager......:Davidafra670@gmail.com

Med venlig hilsen
Kundeservice

Tak!
ratingratingratingratingrating2020-11-13 10:27:48
Rigtig god vejledning om sygeforsikringen til hunde, man fik oplyst og vurderet alt
ratingratingratingratingrating2019-10-13 07:13:40
Når 80% svenskere har deres hund forsikret mod 30% danskere, så er de svenske dyrlæger måske flinkere til at være behjælpelige i sammenhængen? Nogle forsikringsselskaber har vidst ændret sig, så de ikke mere udelukker ældre hunde?
ratingratingratingratingrating2019-09-17 16:44:36
Måske man skulle undersøge om prisen stiger med hundens alder.
Jeg var ved at skifte i dag til Tryg, men fandt så ud af at prisen stiger hvert år ,500kr efter 1.år han kunne ikke regne længere frem.
Så jeg opgav at flytte.
ratingratingratingratingrating2019-06-14 12:59:23
Ingen erfaring men søger information om hvilken sygeforsikring der dækker mest, så må man betale lidt ekstra.. men jeg savner et hurtigt overblik over hvilket selskab der dækker min hund bedst og mest, så jeg ikke står med ekstra regninger (bortset fra den faste selvrisiko)??
ratingratingratingratingrating2019-03-12 18:21:29
Hvormange hunde er omfattet af forsikringen .
ratingratingratingratingrating2018-06-14 14:20:39
Smuk artikel, yderst gennem arbejdet. Vi skal skifte forsikring på baggrund af dette
ratingratingratingratingrating2018-06-13 09:42:43
TIL ALLE HUNDEEJERE: Hvis I elsker jeres hund, som I helt sikkert gør, så få jer en hundeforsikring. Ikke kun ansvarsforsikringen men også sygeforsikringen!
ratingratingratingratingrating2018-06-12 11:23:57
Super rart med en udførlig guide omkring hundeforsikringer, tak for det!
ratingratingratingratingrating2018-06-12 10:41:49
Flot og udførlig artikel!
ratingratingratingratingrating2018-06-12 10:34:11
God og gennemarbejdet artikel. Særlig var jeg glad for afsnittet om sundhedsattester! Vi skal afsted igen og have en snak med dyrelægen..