Hund
 

Hvilke godbidder skal jeg vælge til min hund?

- 26/05/16
hundegodbidder

Din hund må gerne forkæles en gang imellem, og hvilken bedre måde end at give hunden et par godbidder. Hunde har godt af positiv opmærksomhed, og du kan komme rigtigt langt med tålmodighed og et par lækre godbidder til hunden.

Hvis du er ved at gøre din hund renlig, lære din hund tricks eller er i gang med at opdrage den lille hvalp, så kan godbidder være med til at lette opgaven. Men hvilke godbidder er helt perfekte til din hund, og hvad skal du kigge efter? Køb bedste og billigste godbidder her.

Du kan finde rigtigt mange forskellige godbidder og hundekiks til din hund. Der findes eksempelvis hundekiks og godbidder der er særligt egnet i forbindelse med hundetræningen, godbidder egnet til at styrke hundens tænder og tandkød – og endeligt godbidder der bare smager godt.

Det vigtigste at være opmærksom på, når du skal købe godbidder eller hundekiks, er at du ikke køber dem for billigt. De helt billige hundekiks vil nemlig altid indeholde store mængder tilsætningsstoffer og sukker, som din hund ikke har godt af. Ligesom med hundefoder, så kan det godt betale sig at give lidt ekstra, så man er sikker på gode og naturlige ingredienser.

Hvad kendetegner gode hundekiks og godbidder?

Som nævnt tidligere, så kan du finde hundekiks og godbidder der egner sig godt til forskellige formål. Fælles for dem alle er dog, at de bør være lavet af sunde, naturlige og gode råvarer. Dernæst er det vigtigt, at de godbidder eller hundekiks du vælger, har et naturligt indhold af kostfibre, da det giver din hund en følelse af mæthed i længere tid. Køb bedste og billigste godbidder her.

Hundekiks og godbidder er en vigtig del af hverdagen med din hund, da det er vigtigt at belønne hunden, når den opfører sig rigtigt eller gør det godt. Ved at belønne hunden med velsmagende og sunde godbidder eller hundekiks fremmer du den gode og glade opførsel fra din hund.

Et alternativ til godbidder eller hundekiks, er at købe et gnaveben eller natursnacks til din hund. Gnaveben kommer i mange forskellige udgaver, hvor okse- og svineknogler er meget almindelige.

Fordelene ved et gnaveben er at hunden får brugt sine tænder, og at den bliver holdt beskæftiget når den gnaver i benet eller knoglen. Når din hund får brugt sine tænder ofte mindskes risikoen for tandsten og -skader, og et almindeligt tyggeben kan holde hunden beskæftiget i mange timer ad gangen.

Når du skal finde de rigtige godbidder til din hund, så er det værd at overveje i hvilken sammenhæng de skal bruges, hvor stor din hund er, og hvilke ingredienser der er i hundekiksene eller godbidderne. Det anbefales ikke at spare på godbidderne eller hundekiksene, da kvalitet og pris som oftest hænger sammen. Køb bedste og billigste godbidder her

Du kan med fordel kigge efter natursnack, hundekiks og godbidder fra eksempelvis Multifit, Pedigree, Vitakraft, eller Royal Canin da det er velkendte og kvalitetsbevidste mærker.Tilbage til oversigten