Hund
 

FURminator børste til hunde og katte

- 16/12/16
furminator børste til hund og kat

Er du også træt af hår på tøjet og på sofaen samt overflødige løse hår fra din hund eller kat? Så er FURminator løsningen.

FURminator børsten er en af de absolut mest effektive og mest populære børster til pleje af hundens eller kattens pels. FURminator fjerner effektivt og nænsomt underuld og løse hår uden at beskadige dækhårene. Ved regelmæssig brug vil FURminator sørge for, at dyrets pels bliver sundere, mere blød og mere blank. Ligeledes kan FURminator reducere fældning med helt op til 90% på længere sigt.

Køb Furminator til hund på tilbud her

Køb Furminator til kat på tilbud her

furminatorFURminator har ergomisk håndtag, som gør den behagelig at arbejde med. Ligeledes har FURminator en såkaldt FURejector knap, som nemt og hurtigt rengør og fjerner hår fra børsten.

FURminator fås i flere varianter, som passer til både korthårede og langhårede hunde uanset størrelse og vægt. FURminator er lavet af bedste materialer, som sikrer dig et produkt med en lang levetid.

Hvordan bruger man FURminator?

1. Dyrets pels skal være ren og tør
2. Kontroller dyret for sår og skrammer - du må ikke bruge FURminator oven på sår og lignende.
3. FURminator skal forsigtigt trækkes i samme retning som hundens pels. Du skal bruge lange træk og helst undgå at trække de samme steder gentagne gange. Ved følsomme steder som mave, ben og kønsdele, bør du være ekstra forsigtig. For at undgå at FURminator går igennem pelsen og forårsager rød og irriteret hud, bør du ikke lægge for meget pres den.
4. Sørg for at fjerne overskydende hud fra FURminator flere gange i løbet af processen.Tilbage til oversigten