Alm Brand

Alm BrandAlm Brand tilbyder hesteforsikringer og hundeforsikringer, herunder livsforsikring, sygeforsikring og ansvarsforsikring.

Alm Brand blev grundlagt i 1792, og deres mission var at tegne brandforsikringer for ejendomme uden for København og købstæderne til den almindelige dansker. Dette er deres grundlæggende opgave, og den har ikke ændret sig gennem årene - det er stadig den almindelige dansker, der er i fokus.

Ved Alm Brand kan du få dækket alle sine finansielle behov et og samme sted, samtidig med at de tilstræber sig på, at de udbudte produkter og services skal være af høj kvalitet.

Hovedvægten af virksomheden bliver lagt på forsikring, hvor de beskæftiger sig med skades-, livs- og pensionsforsikring. De lægger vægt på den lokale kontakt til deres kunder og yder høj kvalitet og service via regionskontorer, der er fordelt over hele landet.

Hos Alm Brand tilbydes der hundeforsikring, der dækker skader din hund laver på andre personer eller deres ting. Derudover kan du tilpasse hundeforsikringen til dine eller din hunds behov, blandt andet ved at tilknytte livsvarig syge- og ulykkesforsikring, der dækker op til 60% af dyrlægeregningen inkl. moms.

Du kan også få hesteforsikring hos Alm Brand. Alm Brand tilbyder livsforsikring, sygeforsikring og ansvarsforsikring. Du har ligeledes mulighed for at tilpasse din hesteforsikring til lige netop dine behov.

Rabatordning:

Opnå op til 15% rabat som pluskunde, hvis du samler alle dine forsikringer hos Alm Brand. Ved at samle forsikringer, bank og eventuelt livs- og pensionsordninger, kan du som dobbeltkunde opnå op til 35% rabat.  

Kontakt Alm Brand

Del din erfaring om Alm Brand

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Alm Brand.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!

Gennemsnitslig vurdering: 5.00 ud af 5 med 3 bedømmelser


Skriv en kommentar:
2024-07-21 07:09:59
Afgiv vurdering:ratingratingratingratingrating2019-07-03 11:08:59
Min 15-årige hest faldt for nylig pludselig død om på folden. Jeg fik en fin, fin behandling af alm. Brand og pengene blev udbetalt 3 dage efter, at jeg havde indsendt dødsattesten. Jeg har ligeledes altid fået rigtig god behandling i tilfælde af hestens sygdom
ratingratingratingratingrating2018-05-16 17:10:43
Super service
Hurtig erstatning, vedr afbudsforsikring
ratingratingratingratingrating2017-08-13 13:19:42
Dårligt at man ikke umiddelbart kan se, hvad jeres hundeforsikring dækker uden, at man er nødt til at kontakte jer først. Her har Topdanmark derimod beskrevet det fantastisk godt.