NEM Forsikring

NEM Forsikring

På udkig efter en billig hundeforsikring, så er NEM Forsikring et godt bud. NEM Forsikring tilbyder den lovpligtige hundeansvarsforsikring, som dækker, hvis din hund gør skade på personer eller ting. Derudover tilbyder NEM Forsikring livs- og sygeforsikring, som dækker en stor del af dyrlægeregningen i tilfælde af sygdom eller ulykke.

 

NEM Forsikring tilbyder ikke kun hundeforsikringer, men stort set alle typer forsikringer til privatkunder såvel som til erhvervskunder. Bag selskabet står Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring, som har slået sig sammen for at skabe en unikt forsikringsselskab med til sammen over 100 års erfaring.

 

Hos NEM Forsikring gør de en dyd ud af at give dig så hurtig og så effektiv betjening som overhovedet muligt. Er du træt af lange telefonkøer, og vil du hurtigst muligt i kontakt med en servicemedarbejder, så kunne NEM Forsikring være et godt bud.


NEM Forsikring har hovedsæde i Skanderborg, men de betjener naturligvis kunder over hele landet. Selskabet benytter sig af den nyeste teknologi, som vil lette hverdagen for dig som kunde.

Kontakt NEM Forsikring

Del din erfaring om NEM Forsikring

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med NEM Forsikring.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!Skriv en kommentar:
2024-05-29 03:58:29
Afgiv vurdering: