NEXT

NEXTNEXT Forsikring tilbyder lovpligtig ansvarsforsikring og sygeforsikring på hunde.

Hos NEXT Forsikring vil de gerne tilbyde kunderne attraktive alternativer til de traditionelle forsikringsselskaber. NEXT forsøger at udnytte nutidens teknologi bedst muligt ved blandt andet at gøre forsikringer mere gennemskuelige for forbrugeren.

NEXT har gjort deres online betjening utrolig nem for dig som kunde for på denne måde at skære ned på forsikringsbranchens traditionelle salgs- og administrationsomkostninger. De opstiller værktøjerne, så har man selv lyst til at udregne og bestille forsikringer. De sørger for ikke at gå på kompromis med den gode dækning og tilbyder kvalitets forsikringer til lave priser.

NEXT Forsikring gik i luften i 2013, og det er et joint venture mellem 2 selskaber nemlig Zitcom og Nem forsikring, der har mere end 100 års erfaring inden for formidling af forsikringer. I 2016 modtog NEXT Forsikring E-handelsprisen i kategorien B2C - virksomhed fra 25 - 75 mio. kr.

I forhold til andre forsikringsselskaber, så kan man ikke ringe til NEXT forsikring, derimod bruger de online kommunikationsværktøjer og har på denne måde branchens mest intuitive form for selvbetjeningsløsning.

NEXT Forsikring har skåret helt ind til benet, så det udelukkende handler om produktet, kunden og intet andet. Dette gør, at de med deres online koncept kan gøre forsikringer så billige som muligt og stadig bibeholde et kvalitetsprodukt.

Rabatordning:

NEXT Forsikring tilbyder samlerabat, hvis du samler flere forsikringer hos dem.

Kontakt NEXT

Del din erfaring om NEXT

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med NEXT.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!Skriv en kommentar:
2024-06-24 04:43:33
Afgiv vurdering: