Alka

AlkaAlka tilbyder hundeforsikring i form af hundeansvarsforsikring og en hundesygeforsikring som dækker en stor del af dine dyrlægeregninger. Alkas hundeforsikring giver dig tryghed, hvis din hund bliver syg, kommer til skade eller forårsager andre skade. Se listen med alle hundeforsikringer i Danmark.

Alka blev grundlagt i 1903, og dermed har de over 100 års erfaring og et stort kendskab til det danske marked og den enkelte kundes behov.

Alka har kunden i fokus ved at yde en hurtig og personlig kundebetjening, og der arbejdes ud fra værdierne gejst, enkelhed og tillid. I en branche som til tider er uigennemskuelig, sætter Alka fokus på, at deres produkter er enkle. Alka fokuserer ikke på overskuddet, men i stedet har de en vision om at give deres kunder forsikringer af højest kvalitet til gode priser, da det er kunden, der skal have fortjenesten hos Alka.  

Alka er ejet af en række organisationer og virksomheder i Danmark, Sverige og Norge, der alle har tilknytning til fagbevægelsen samt Alkas medarbejdere, hvilket giver et godt fundament for at have kunden i fokus.

Rabatordning:

Alka tilbyder samlerabat, hvis du samler flere forsikringer hos dem.

Kontakt Alka

Del din erfaring om Alka

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Alka.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!

Gennemsnitslig vurdering: 2.33 ud af 5 med 3 bedømmelser


Skriv en kommentar:
2024-07-21 06:22:09
Afgiv vurdering:ratingratingratingratingrating2022-02-25 14:29:47
Efter et par sygedomme og 3 operationer vælge de nu at sætte prisen op med det DOBBELTE pr måned for sygeforsikringen på hunden. bare ikke i orden. Der er jo en grund til man har forsikringen. Føler vi bliver straffet for at have en rigtig uheldig hund
ratingratingratingratingrating2018-06-12 09:32:40
Vi har kun været tilfreds med alka,- vi har været kunder 10år
ratingratingratingratingrating2018-03-17 13:35:37
De ændrer vilkår, så man er dårligere stillet, uden at fortælle deres kunder om det.