GF Forsikring

GF ForsikringGF tilbyder kæledyrsforsikring, så din hund eller kat kan blive godt dækket ind. Du kan både tegne hundeansvarsforsikring samt hundesygeforsikring og kattesygeforsikring, som dækker skader på andre personer eller andre ting. Sygeforsikringen dækker en stor del af dyrlægeregningen i tilfælde af sygdom eller ulykke.

GF Forsikring er drevet af grundlæggende fælles værdier, nemlig ærlighed, nærhed, gennemskuelighed og handlekraft. De tror på nærhed og værdien af at være tæt på kunden. Deres holdning er, at der ikke skal være langt til muligheden for at stå ansigt til ansigt med et levende menneske, der kan yde personlig rådgivning.

GF gør sig ekstra umage for at skabe lokale afdelinger, og på denne måde er GF lokalt til stede og kan give personlig nærværende rådgivning. GF skaber tæt kontakt til kunden og fremstår på denne måde ikke, som et stort anonymt forsikringsselskab langt fra din hverdag.

Til en fornuftig pris tilbydes der gode og relevante forsikringsprodukter hos GF. GF er der for dig og ikke for aktionærer eller andre investorer. I GF har du mulighed for medbestemmelse, da det er et kundeejet selskab, og overskuddet bliver betalt tilbage i form af billige forsikringer.

GF fejrer 50-års jubilæum med stor stolthed. Selv 50 år efter at GF blev stiftet, er ideen om overskudsdeling stadig levedygtig, og ambitionen om at være mere lokal end andre forsikringsselskaber lever også i bedste velgående.

Rabatordning:

GF Forsikring tilbyder 10% i samlerabat, hvis du samler flere forsikringer hos dem.

Kontakt GF Forsikring

Del din erfaring om GF Forsikring

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med GF Forsikring.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!

Gennemsnitslig vurdering: 5.00 ud af 5 med 1 bedømmelser


Skriv en kommentar:
2024-05-29 04:48:14
Afgiv vurdering:ratingratingratingratingrating2018-03-29 14:08:07
Kan kun sige positivt om GF ... De har hjulpet mig en del gange efterhånden... En stjålet cykel, mobil, telt, og fryser der står af når man er på ferie ... Sidst var der vandskade i min lejebolig og skimmelsvamp var 80 cm op i alle vægge og jeg fik at vide at jeg bare kunne finde en midlertidig bolig og de skulle nok betale mine merudgifter og jeg havde ingen problemer overhovedet..... har været kunde hos GF i ca. 20 år og jeg bliver der ... Min ældste søn er på vej hjemmefra og er også blevet kunde hos den