First Forsikring

First ForsikringTil heste tilbyder First blandt andet livsforsikring, sygeforsikring og ansvarsforsikring på heste.Til hunde tilbyder First hundeansvarsforsikring.

Hos First Forsikring kan du forsikre din hund eller din hest. First Forsikring er et forsikringsselskab, der løfter niveauet, så både kunder med almindelige forsikrings-ønsker og kunder, som behøver specielle forsikringer, altid står i samme situation, som hvis skaden ikke var sket.

First er et forsikringsselskab, der ikke vil sættes i bås med en branche der standardiserer mennesker og deres kæledyr. First er et forsikringsselskab, der tager sig af den enkelte kundes hund eller hest, og deres mål er at have den bedste dækning i branchen.

First bestræber på at være et enkelt og gennemskueligt forsikringsselskab, og deres filosofi er, at en forsikring er alt for vigtig til, at det må være besværligt. De mener også, at en alt for billig forsikring, kan ende med at blive rigtig dyr.

Det handler derfor om at af få den bedste dækning på de ting, man mister. Det handler om at vurdere, hvor godt du er stillet som forsikringstager, når skaden er sket, og så sammenligne det med prisen.

First tilbyder samlerabatter, hvis du samler flere forsikringer hos dem.Kontakt First Forsikring

Del din erfaring om First Forsikring

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med First Forsikring.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!Skriv en kommentar:
2024-04-20 00:49:26
Afgiv vurdering: