Hund
 

Hundeartikler

Her på siden finder du alverdens hundeartikler med gode råd og vejledning i dagligdagens udfordringer og oplevelser.

Artiklerne omhandler alt lige fra hundefoder til hundetræning, og de er skrevet så informative som muligt. Vi inviterer af og til en række fagfolk til komme med indspark, hvis der er spændende nyheder indenfor hundens verden.
Forstoppelse hos hund

Forstoppelse hos hund

Jens Jensen - 29/02/16
Hvad gør du hvis din hund har forstoppelse? og hvorfor sker det?
Jagthunde og ernæring

Jagthunde og ernæring

- 31/01/16
Læs om hvordan du fodrer din jagthund, hvilke overvejelser du skal gøre og se udvalget af performance-foder der med fordel kan bruges til aktive jagthunde
Hunde og champagne nytårsaften

Er din hund bange for fyrværkeri nytårsaften

Finn Pedersen - 03/01/16
De fleste hunde er nervøse nytårsaften. Her er et par tips til at komme godt igennem nytåret med din firbenede ven.
Har din hund kronisk og evig sult?

Har din hund kronisk og evig sult?

Finn Pedersen - 19/11/15
Nogle hunde virker bare til, at være konstant sultne. Det kan være ganske belastende for dens omgivelser. Derfor har vi samlet et par tips.
Allergi hos hunde

Allergi hos hunde

Jens Jensen - 14/11/15
Mange hunde udvikler allergier, ved du hvad du skal være opmærksom på? Specielt foderallergi er svært at gennemskue, læs med her så du ved hvad du skal gøre.
flot og sund pels hos hunde

Guide til sund og flot pels til hunden

Peter - 08/10/15
Som enhver anden hundeejer går du naturligt op i dit kæledyrs sundhed, herunder også dens pels. Her har vi lavet en lille miniguide der forklarer de basale tips til god pels.
gadehunde

Kosovos hunde

- 09/02/11
​Et år efter våbenhvilen er der nyt håb i Kosovo. Beth Meades fra WSPA beskriver, hvordan omstrejfende hunde reddet fra gaden bringer håb, mens livet i området genopbygges.
jagthund

Værd at vide om jagthunde

- 08/02/10
Jagthunde findes i mange forskellige størrelser og udformninger, nogle er små, andre store, nogle er ruhårede, andre glathårede eller langhårede, men fælles for alle disse hunderacer er, at de skal have deres jagtinstinkt i behold.
forbud mod hundekampe

Forbud mod bjørne-hunde kampe

- 09/02/01
Den mangeårige kampagne mod bjørne-hunde kampe i Pakistan er nu nået et afgørende stadium. WSPAs reservat i Kund Park i Pakistans North West Frontier Provins, er parat til at modtage konfiskerede bjørne fra ulovlige kampe.

Side  1  2  3