Viden
 

Dyreartikler

Der er ingen tvivl om, at hunde, heste, katte og gnavere er blandt danskernes foretrukne dyr. Dog findes der et utal af andre dyr, såsom krybdyr, husdyr og insekter, som ligeledes har en vis popularitet.

I de tilknyttede kategorier vil du kunne finde alverdens information, som knytter sig til disse dyr. Især krybdyr er gået hen og er blevet mere og mere populære som “kæledyr”, hvorfor vi har dyrlæger tilknyttet disse arter, som du kan stille spørgsmål til.
Æsler reddet

​Æsler reddet fra vulkanøen Montserrat

- 09/02/01
30 æsler blev reddet fra vulkanøen Montserrat i Caribien. Æslerne blev transporteret med båd til den caribiske ø, St. Lucia, hvor de har fået nye hjem. Missionen blev udført af WSPA i samarbejde med St. Lucia Animal Protection Society.
Isbjørne lider

​Isbjørne lider i tropisk cirkus

- 09/02/00
I naturen tilbringer isbjørne det meste af deres liv flydende på isflager og vandrende i sneen på jagt efter sæler. I Suarez Brødrenes Cirkus tilbringer isbjørne det meste af deres liv i små bure bag metal tremmer, hvor de lider under den intense varme i Central- og Sydamerika. Hver dag tvinges bjørnene til at udføre cirkusnumre. De bliver tilsyneladende prikket og stukket til, for at de skal klatre op af ramper for derefter at kure ned igen.
plastikposer er farlige for køer

Plastikposer til fare for køer

- 09/02/00
Gadeaffald er et problem for de fleste byer, men i Indien kan det være dødbringende. Kvæg der går rundt i gaderne midt i trafikken for at opsnuse affald er tydeligvis i livsfare, men plastikposer, der tilsyneladende ser uskyldige ud, er faktisk lige så farlige.
krokodiller er blevet flyttet

​Hellige krokodiller i bedre omgivelser

- 09/02/00
To krokodiller, som blev holdt i fangenskab i to modbydelige bassiner på Øst Timor, er blevet overflyttet til større og bedre omgivelser. WSPA blev orienteret om dyrenes forfærdelige forhold, mens ansatte var på besøg på Øst Timor for at undersøge hvilken indvirkning de civile uroligheder havde på dyrene.
Tyrefægtning

Kampagnen mod tyrefægtning fortsætter

- 09/02/00
​Den største plakat nogensinde imod tyrefægtning blev i maj måned afdækket i Madrids centrum. Tidspunktet faldt sammen med starten af Spaniens vigtigste tyrefægtningsfestival Feria de San Isidro.

Side  1  2