Deals
 

Derfor skal din virksomhed på Dyr.dk's dealsite


Via Dyr.dk får du stor eksponering. Gennem nyhedsbrev og sociale medier eksponerer vi målrettet, så du bliver set af din potentielle kundekreds. 

Vi hjælper dig med at lave et unikt tilbud, en produktlancering eller en præsentation og målretter det direkte mod din målgruppe. Vi skriver historien om din virksomhed og skaber din markedsføring i tæt samarbejde med dig.

Vi tilfører din virksomhed nye potentielle kunder via alle vores brugere og besøgende. Efterhånden er vi mange, rigtig mange brugere, og Dyr.dk har rigtig mange besøgende hver eneste dag. Dit tilbud, din produktlancering eller præsentation bliver sendt ud til tusindvis af brugere, og vi garanterer, at de alle potentielt kan blive nye kunder i din virksomhed.

Vi henvender os direkte til din målgruppe med et nyhedsbrev og via sociale medier. Vi skaber opmærksomhed direkte til din målgruppe og går målrettet efter ejere af kæledyr som er vores brugere.

Effekten af opmærksomhed igennem sociale medier bør ikke undervurderes. Den direkte kontakt til potentielle kunder og online markedsføring gør, at alt, hvad vi foretager os, er direkte målbart. Du får resultater og mærkbar markedsøring, som til enhver tid kan måles og ses. 

Hvad koster det?


Vi tager 30% af den omsætning, vi skaber. Vi sørger for redigering og opsætning af tilbud, nyhedsbrev, billeder m.m. 

Vi sammensætter også gerne specielle kampagner og tilbud til dig.

Kontakt Dyr.dk og hør nærmere:

Mail: info@dyr.dk
Tlf.: 6913 5400