Jeg vil gerne ha en ilderhvalp

Underkategori: Ilder
Tema: Pasning, pleje, trivsel, aktiviteter, levevis

2011-10-13 10:17:35
Spørgsmål indsendt af Betina HansenHej...
Jeg vil gerne ha en ilderhvalp, og jeg får en her til foråret, men jeg har Hvor kan man købe legetøj (som ikke er vildt dyrt) til ilderen? Har du ikke et billede af et ilderbur, som I kunne sende, for jeg vil selv lave et bur, men jeg ved ikke helt, hvordan det ser ud og skal indrettes!! Håber at I vil svare...
Venlig hilsen Betina HansenSvar fra brevkasse

Hej Betina
Du kan købe legetøj til ildere over nettet eller i de dyrehandlere der forhandler ildere. Paprør og et sammenrullet tæppe, bolde og ventilationsrør er legeting, de fleste ildere er ret glade for. Men den bedste legeting er faktisk en anden ilder! Jeg har desværre ikke et billede af et hjemmebygget bur, men her er et af de bure du kan købe, så kan du måske få nogle ideer.
Minktråd er det bedste at bruge, det er godt og solidt uden at være forsinket. Træet du bruger skal være overfladebehandlet da der ellers trænger urin ned i træet. Husk endelig at købe et par hængekøjer til buret, det er det bedste ildere ved. Buret skal være stort selvom ilderen kun bør opholde sig i det, når du ikke er hjemme.
Med venlig hilsen
Karina Anée Købke

Dyrebrevkassen

 
Stil et spørgsmål til vores dyrlæger

Helt gratis!

Skriv et spørgsmål
Vi har samlet nogle af danmarks bedste dyrlænger

Så du kan få svar på dine spørgsmål