Du vil anskaffe dig et dyr, vil jeg anbefale dig

Underkategori: Præriehund

2014-11-04 06:35:07
Spørgsmål indsendt af Lisette Ø.Jdu vil anskaffe dig et dyr, vil jeg anbefale dig, at du går på biblioteket og finder et par gode bøger. Jeg kan anbefale en bog, der hedder "dyr i haven 1" af Jørgen Christiansen. I denne bog er også beskrevet den efter min mening eneste rigtige måde at holde præriehunde på, hvis man partout vil have dem.
Præriehunde kan bide temmelig voldsomt. Alle dyr kan opdrages til en vis grad, så jeg vil ikke forsværge, at det kan lade sig gøre at træne dem til at gå i snor - jeg finder det nu ikke særlig sandsynligt.
Med venlig hilsen Henrik Hestbech

Hej jeg vil gerne anskaffe mig en præiehund. Men jeg ved ikke hvad den skal have at spise, og hvor stort buret skal være. Jeg har et marsvin-bur og kan man godt, kun have en præiehund eller er det bedst med to?
Lisette Ø.JSvar fra brevkasse

Hej Lisette
Præriehunde lever fortrinsvis af græs, så i fangenskab fodrer man dem med godt hø og forskellige former for tilskudsfoder. Præriehunde kan ikke trives i et lille bur; præriehunde er flokdyr, og trives bedst i flokke. To præriehunde er heller ikke nok. Desuden kræver præriehunde, at der er plads til at grave: Præriehunde lever i gange under jorden, som de selv graver. Disse gange er ofte over 2m dybe. Præriehunde er sjove dyr, hvis man har plads til at give dem et stort anlæg i sin have.
Med venlig hilsen Henrik Hestbech.

Dyrebrevkassen

 
Stil et spørgsmål til vores dyrlæger

Helt gratis!

Skriv et spørgsmål
Vi har samlet nogle af danmarks bedste dyrlænger

Så du kan få svar på dine spørgsmål