Kat "gynger" fra side til side


2016-04-08 19:01:27
Spørgsmål indsendt af KatGHej.

Min snart 14 årige kat gynger lidt fra side til side, når hun står stille. Jeg kommer regelmæssigt hos dyrlægen, da hun også har HCM og får medicin for det, og har spurgt til det flere gange, men de kan ikke rigtig komme med nogen forklaring.

Hun mister fodfæste, når hun ryster på hovedet, men hun falder aldrig. Det er først det sidste års tid, jeg har oplevet det, hun har aldrig haft problemer med det før. Jeg går tur med hende om aftenen, hvor hun render frit, men følger efter mig. For et par uger siden oplevede jeg, at hun kom løbende hen til mig, og stillede sig ved siden af mig, og så stod hun og gyngede vildt fra side til side, jeg løftede hende op og gik hjem, og da jeg satte hende ned var der ingenting.

Jeg har oplevet få gange, at når hun hopper højt op, rammer hun forkert og falder ned, men det er meget sjældent, det sker.

Har I nogen forklaring på. hvad der kan være galt med hende?

Vh. Kathrine


Svar fra dyrlæge

Kære Kathrine
Hvis det var en af mine patienter ville jeg henvise din kat til udredning hos neurologerne på Universitetshospitalet for Familiedyr på Frederiksberg, men nu ved jeg ikke hvor i landet I befinder jer.
Ellers en anden større dyrehospital med lignende ekspertise.
Mvh
Liana
Liana Vulfson
Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
 København NV
Phone: 21628542
Stil et spørgsmål til vores dyrlæger

Helt gratis!

Skriv et spørgsmål
Vi har samlet nogle af danmarks bedste dyrlænger

Så du kan få svar på dine spørgsmål