Beholde kattekilling


2016-05-20 11:48:20
Spørgsmål indsendt af skatkatKære Dyrlæger
Vores 3 1/2 år kat ½ mainecoone ½ norsk skovkat,har killinger for anden gang(faderen er alm. huskat) og vi tænker på måske at beholde en.

Vi tror, alle killingerne er af hun køn men er ikke helt sikre. Vi har to andre gamle katte på 18 & 19, som vi ved ikke vil være begejstret, men de er der i livet, hvor de desværre ikke holder så meget længere, og vi har altid haft to katte og overvejer derfor at beholde en killing, mens kattemor endnu ikke er blevet så gammel.

De er alle udekatte med kattelem og meget stor have. Jeg tænker selv, at det nok skal gå godt, men hvad er jeres erfaring med at beholde enten hun/han killing, hvis nu vi tager fejl af køn.

På forhånd tak Mvh Jette


Svar fra dyrlæge

Jeg tror at der er mange meninger om dette, men jeg synes personligt at det ikke kønnet men kattens personlighed som er alt afgørende her.
Jeg ville vælge den killing som katte moderen har det bedst med når de bliver større og håbe på at det gode forhold fortsætter efter den lille er blevet kønsmoden.
God fornøjelse med killingerne og det kan jo være at de gamle katte liver lidt op mens der er killinger i huset, selvom de højst sandsynligt ikke er videre begejstrede!
Mvh
Liana
Liana Vulfson
Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
 København NV
Phone: 21628542
Stil et spørgsmål til vores dyrlæger

Helt gratis!

Skriv et spørgsmål
Vi har samlet nogle af danmarks bedste dyrlænger

Så du kan få svar på dine spørgsmål