Hund
 

Hundeskove i Odense

Er du på udkig efter en hundeskov i Odense, så finder du her på siden den komplette liste. Pt. findes der 12 fantastiske hundeskove i Odense, som bliver flittigt benyttet hver eneste dag.

Hvad er en hundeskov helt nøjagtigt? En hundeskov i Odense, og hundeskove generelt, er store indhegnede skove eller åbne arealer i forbindelse med skove. Inden for indhegningen kan du frit lade din hund løbe rundt og boltre sig uden, at den skal være i snor.

Hundeskov i Odense og rundt om i hele landet er blevet super populære, da det er en skøn friluftsmulighed for såvel hund som hundeejeren. Der er en lang række fordele ved at besøge en af de mange hundeskove i Odense:
  • De er åbne døgnet rundt og hele året rundt
  • Såvel hunden som hundeejeren får motion
  • Hundeskovene i Odense er indhegnede
  • Hunden vil elske at løbe rundt uden snor
  • Skovene i Odense er gratis at benytte
  • Hunden møder andre hunde og bliver socialiseret
  • Naturen er det skønneste sted at være

Odense hundeskov regler

Som udgangspunkt må din hund gerne løbe rundt inden for den indhegnede hundeskov uden snor. Dog gælder reglen, at du skal have fuld kontrol over hunden, hvis den ikke er i snor. Fuld kontrol betyder, at når du kalder på din hund, så kommer den prompte. Lystrer din hund ikke, og generer den de andre hunde, så skal du holde den i snor.

Ellers gælder de samme regler, som ligeledes er anført i hundeloven. Du og din hund skal vise hensyn og respekt, hvilket blandt andet betyder, at du skal samle din hunds efterladenskaber op. Det er hverken sjovt at træde i en hundelort, eller at ens hund spiser disse andres efterladenskaber og potentielt bliver rigtig syg af det.

Agility i Odense hundeskove

Har du og din hund mod på at prøve agility, er der ligeledes mulighed for det i et par af hundeskovene i Odense. Agility er række forhindringer/redskaber, som hunden skal klare sig igennem. Ikke nok med, at de fleste hunde elsker den slags, så er det ligeledes en god og sund måde at få kondi på, for både hunden og ejeren.