Hund kan ikke være alene


2016-05-11 09:08:15
Spørgsmål indsendt af mariarpHej

Jeg har en Pomeranian tæve på 3,5 år, og er for fire måneder siden flyttet i lejlighed med hende for første gang (fra mine forældres gård på landet). Jeg er nu blevet oplyst af samtlige naboer, at Malou ikke kan være alene, og efter mange videooptagelser må jeg erkende, at jeg har et stort problem. Hun gør konstant i de otte timer, jeg er på arbejde, uden pause.

Jeg har prøvet med et bur til hende, for at hun ikke skulle føle sig stresset over et stort rum, hvilket ikke gav noget resultat. Samtidigt købt diverse aktivitetsbolde, og lavet egne aktiviteter af toiletruller osv. Dem er hun ligeglad med. Jeg har også ladet hende gå i hele lejligheden, hvilket giver samme effekt som alt andet.

Jeg har prøvet med healing uden effekt, og slutteligt prøvet at købe et anti-gø halsbånd, som udsender citronduft, når hun gør. og det virkede (!!!) i en måned.... Nu er problemet det samme igen.
Jeg aner ikke, hvad jeg skal stille op, og frygter at få en endelig klage fra min udlejer.

Det skal siges, at Malou er en meget sød og opdragen hund. Hun gør ikke, når jeg er hjemme, og heller ikke når vi er ude. Jeg har gået til lydighedstræning med hende, og hun er så dygtig. Men lige så snart, at hun kan høre, jeg er ude af døren til opgangen, så begynder hun at gø.

På videoerne ser det på ingen måde ud som om, at hun er bange eller utryg.

Hun er meget afhængig af mig, og går altid i mine fodspor. Det har helt sikkert noget at sige, men hvad skal jeg gøre, for at hun ikke oplever så stor separationsangst?

Tak


Svar fra dyrlæge

Du har gjort alt korrekt og tror ikke at jeg komme med flere input, som kan hjælpe.
Med mindre du ikke har prøvet Kalm fra Scanvet og Adaptil til stikkontakt samtidig.
Jeg håber at du kan finde en løsning til denne overbart håbløse situation.
En udvej kunne være at finde et dagtilbud, dvs en person eller familie hvor nogen er hjemme og kan tage sig af hende, mens du er på arbejde.
Mvh og krydsede fingre.
Liana
Liana Vulfson
Grundtvigs Dyreklinik
Tuborgvej 266 B
 København NV
Phone: 21628542
Stil et spørgsmål til vores dyrlæger

Helt gratis!

Skriv et spørgsmål
Vi har samlet nogle af danmarks bedste dyrlænger

Så du kan få svar på dine spørgsmål