Jeg er ejer af en rigtig dejlig shetlands vallak

Underkategori: Hest
Tema: Pasning, pleje, trivsel, aktiviteter, levevis

2009-05-17 07:17:12
Spørgsmål indsendt af MIG.Jeg er ejer af en rigtig dejlig shetlands vallak på 5 år, som er 99 cm i stang og godt rund. Selv er jeg 162 cm høj og jeg rider på ham. Han er jo egentlig alt for lille, men Lukas føler ingen hindring ved det, for han løber hurtigere end sin welsh kammerat på 7 år, men der er lige et problem, for han kan være hidsig, når han skal ind fra marken. Jeg har ejet ham siden, han var 3 år og han har aldrig været syg, ikke engang halt.
Hvilket foder vil være det bedste her til vinter? Han vil komme ud fra kl.8 til kl 5-7. Inde har han en enorm boks og så bliver der normalt serveret havre, hø, alt det han spiser og står i er øko. er salt sten og foder kridt det rigtige tilskud til ham.
Hilsen MIG.Svar fra brevkasse

Kære Mig.
Jeg synes det lyder fornuftigt med det foder du giver din hest. Jeg ville nok give noget tilskudsfoder her om vinteren, der indeholder mineraler. Jeg vil anbefale Natur Müesli st. Hippolyt. Foderet er varmebehandlet og støvfrit. Mineralerne er overvejende organisk bundet Du kan give 150 gram morgen og aften.
Venlig hilsen
Lone Westh

Dyrebrevkassen

 
Stil et spørgsmål til vores dyrlæger

Helt gratis!

Skriv et spørgsmål
Vi har samlet nogle af danmarks bedste dyrlænger

Så du kan få svar på dine spørgsmål