Min fars grå jaco på syv år er fløjet sin vej.

Underkategori: Papegøje

2014-07-30 10:27:32
Spørgsmål indsendt af Lottie Helene Vestkjær Sørensen, SkørpingMin fars grå jaco på syv år er fløjet sin vej.Det skete fredag den. 21. juli. Hvorlænge kan man forvente, at han kan overleve.Jeg tænker både på stress, mad og drikke. Området han er fløjet fra har rigtig mange træer og den første nat sad han i det samme træ. Derefter fløj han lidt videre, da vi forsøgte at indfange ham.
Lottie Helene Vestkjær Sørensen, SkørpingSvar fra brevkasse

Hej Lottie Helene Vestkjær Sørensen.
Samme dag som jeg modtog disse spørgsmål, har jeg kontaktet dig pr. telefon, for at fortælle dig om min oplevelse med en opringning fra Skørping, der handlede om en Gråpapegøje der sad i et træ for få dage siden, - og du kunne lykkeligvis fortælle mig, at din far havde fået fuglen igen, - SKØNT!
Jeg/vi i www.greyparrot.dk får rigtig mange af den slags henvendelser, og hjælper gerne hvis jeg kan, - ligesom jeg også gerne hjælper med at finde nyt hjem til de papegøjer som af den ene eller anden grund ikke kan blive hos deres nuværende ejere, - og en del af disse har fået et rigtig godt liv som volierefugle, frem for trange kår i et papegøjebur.
Og så lige tilbage til det dit spørgsmål egentlig drejede sig om: Langt de fleste papegøjer kan overleve relativt lang tid i det fri, når vi taler om sommertiden hvor der er mulighed for at finde blade, bark, frugt og bær, blot de kan finde fred for krager, skader og rovfugle, - men i de kolde vintre vil de forholdsvis hurtigt gå til grunde.
Med venlig hilsen
John Vestergaard
www.fuglehobby.dk
www.greyparrot.dk

Dyrebrevkassen

 
Stil et spørgsmål til vores dyrlæger

Helt gratis!

Skriv et spørgsmål
Vi har samlet nogle af danmarks bedste dyrlænger

Så du kan få svar på dine spørgsmål