Jeg har 2 engelske undulater og 2 "almindelig"

Underkategori: Fugl
Tema: Avl og unger

2013-08-05 02:39:16
Spørgsmål indsendt af Tatiana VestergaardHej.
Jeg har 2 engelske undulater og 2 "almindelig" undulater, og 2 nymfer. Jeg har et par spørgsmål om nymferne, jeg håber, I vil svare på dem.
Mine nymfer ligger på æg, og når jeg går der ind for at fodre fuglene, flyver de ud af redekassen, det er da ikke godt? Skal jeg lade være med at gå der ind for tit? og nu er de kun i samme voliere som de "alm" undulater, (de andre er i parringsbur), når ungerne kommer, vil undulaterne så hakke på dem? For jeg vil selvfølgelig ikke have de dør... jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, for jeg har aldrig haft unger med nymfer før.
Med venlig hilsen
Tatiana VestergaardSvar fra brevkasse

Hej Tatiana
Hvis fuglene flyver ud hver gang, du går ind i buret, skal du ikke gå ind for tit. Undulater er nogle nysgerrige fugle, og vil gerne gå ind i alle redekasser, men hvad der sker, hvis de går derind, når ungerne er alene, er ikke til at vide, hvis de voksne er der, vil de jage dem ud, måske hakke efter dem. Det bedste er at have dem hver for sig, hvis det kan lade sig gøre hvis ikke, må du holde øje med, hvad der sker, og så handle ud fra det. Når ungerne kommer ud af redekassen, gør undulaterne dem ikke noget.
Venlig hilsen
Elsebeth, Danske Fugleforeninger

Dyrebrevkassen

 
Stil et spørgsmål til vores dyrlæger

Helt gratis!

Skriv et spørgsmål
Vi har samlet nogle af danmarks bedste dyrlænger

Så du kan få svar på dine spørgsmål