Helt, hvad den hedder, men den er ca.

Underkategori: Papegøje
Tema: Pasning, pleje, trivsel, aktiviteter, levevis

2013-05-31 06:52:29
Spørgsmål indsendt af KarinaHej. Min mand og jeg har lige fået vores første papegøje. Vi ved ikke helt, hvad den hedder, men den er ca. 40 cm fra hale til hoved. Den er flere grønne farver, gul på hovedet, lyseblå på næb og røde og gule spidser på halen. Mit problem er at han ikke kan lide kvinder, det har han aldrig kunnet. Men alle mænd kan gå lige hen og få ham til at snakke og få ham op på skulderen. Hvad kan jeg gøre for at han kan lide mig?
Med venlig hilsen KarinaSvar fra brevkasse

Hej Karina
Tillykke med Jeres nye papegøje, - som jeg tror på er en Amazone papegøje.
Af disse findes der flere arter, og jeg kan kun anbefale dig at kigge ind på hjemmesiden: www.parrot.dk hvor der er en del af slagsen at kigge på, og finder du den ikke, er jeg sikker på at du kan få et svar hos hjemmesidens ejer, hvis du sender ham en bekrivelse pr. mail.
Problemet med at han ikke kan lide kvinder kan jeg ikke løse for dig, det er ofte sådan Med de større papegøjer at de binder sig til bestemte personer, herunder også bestemt køn, nogle mener ligefrem at det er sådan at papegøjer af hunkøn bedst kan lide mænd og omvendt.
Der er ikke andet at gøre end at prøve, om du kan "fedte" dig lidt ind i selskabet med en godbid i ny og næ, - men jeg tvivler desværre ærlig talt på at det vil lykkes for dig.
Held og lykke :-)
Med venlig hilsen
John Vestergaard
www.fuglehobby.dk

Dyrebrevkassen

 
Stil et spørgsmål til vores dyrlæger

Helt gratis!

Skriv et spørgsmål
Vi har samlet nogle af danmarks bedste dyrlænger

Så du kan få svar på dine spørgsmål