Du skriver i et svar om bortfløjne gråpapegøjer

Underkategori: Papegøje

2014-07-07 12:38:50
Spørgsmål indsendt af AnnKære Dyrebrevkasse!
Du skriver i et svar om bortfløjne gråpapegøjer, at du gerne hjælper papegøjeejere med at finde et nyt hjem til gøjen, hvis man ikke længere kan have den. Gælder det kun for gråpapegøjer? Eller hjælper du også fx en gulnakket amazon på 5 år?
Jeg ville ønske at jeg aldrig havde "forelsket" mig i ham, men han var jo så sød, som han sad der i buret i dyrehandlen. Så jeg måtte bare købe ham. Men idag har jeg konstant dårlig samvittighed over, at han ikke får nok opmærksomhed. Jeg er blevet mor og vi planlægger nr to, og med børn og arbejde og alt det andet som skal passes, kan jeg ikke se at han nogensinde skal få et lykkeligt liv hos os. Og det gør sgu ondt, for han er sjov og dejlig!
Jeg ønsker for alt i verden ikke at han bliver en vandrepokal, men det kan man vel ikke garantere sig imod?!
Hvad er det bedste vi kan gøre for ham? Hvor finder man den perfekte ejer?
Med venlig Hilsen AnnSvar fra brevkasse

Hej Ann
Naturligvis vil vi gerne hjælpe alle papegøjearter til et friere liv I en voliere, og din gulnakkede Amazone er ingen undtagelse, så hvis du føler vi kan gøre noget er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at han skal få et godt og blivende hjem blandt ligestillede, - og IKKE ende som "vandrepokal" i diverse salgsannoncer, - men blive den ene del af et evt. kommende par. :)
Du er velkommen til at høre nærmere via min private mail adresse som er: email@nypost.dk
Med venlig hilsen
John Vestergaard
www.fuglehobby.dk
www.greyparrot.dk

Dyrebrevkassen

 
Stil et spørgsmål til vores dyrlæger

Helt gratis!

Skriv et spørgsmål
Vi har samlet nogle af danmarks bedste dyrlænger

Så du kan få svar på dine spørgsmål