Vestjylland Forsikring

Vestjylland ForsikringVestjylland Forsikring tilbyder hundeforsikringer, herunder livsforsikring, sygeforsikring og ansvarsforsikring. For at kunne tegne en eller flere af de nævnte hundeforsikringer, skal du have dine andre forsikringer i selskabet. 

Vestjylland Forsikring strækker sig tilbage til 1843, men forsikringsselskabet, som vi kender det i dag, blev dannet i 1976. Hele 90% af Vestjyllands Forsikring kundeskare er private kunder. Selskabet arbejder hårdt på at have kunden i centrum, og det er kundernes tilfreds, der får fokus hver dag.

Vestjylland Forsikrings værdier har rod i den midt- og vestjyske kultur, hvilket betyder, at de holder ord og fokuserer på at finde fornuftige løsninger og siger tingene, som de er.

Vestjylland Forsikring er et gensidigt selskab, hvilket betyder, at kunderne ejer selskabet, så hver gang de får en ny kunde, får de en ny medejer af selskabet. Dermed arbejder de ikke efter at skaffe et afkast til aktionærerne, men derimod får kunderne deres fulde opmærksomhed.  

Hos Vestjyllands Forsikringsselskab tilbyder de altid fast lav pris, selv efter skaden er sket. De matcher de skarpeste priser og den bedste dækning.

Rabatordning:

Vestjylland Forsikring tilbyder samlerabat, hvis du samler flere forsikringer hos dem.

Kontakt Vestjylland Forsikring

Del din erfaring om Vestjylland Forsikring

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Vestjylland Forsikring.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!Skriv en kommentar:
2024-06-24 05:07:21
Afgiv vurdering: