Thisted Forsikring

Thisted ForsikringThisted Forsikring tilbyder hundeansvarsforsikring, som dækker, hvis din hund forvolder skade mod andre personer eller ting.

Thisted Forsikring har lokale rødder tilbage til 1853. Her blev selskabet etableret som et gensidigt og selvstændigt forsikringsselskab, der var ejet af kunderne. Den dag i dag er det et moderne forsikringsselskab, der på trods af, at det er et aktieselskab, er 100% kundeejet. På denne måde sikre de over for kunden, at kundernes tryghed og tilfredshed er langt vigtigere end størrelsen på selskabets overskud.

I mere end 160 år har de handlet efter, at kundernes tilfredshed hænger sammen med den service, de oplever.

Thisted forsikring har hovedsæde i Thisted, og derfor er det naturligt, at kunderne primært kommer fra Nord-, Midt og Vestjylland. Dog tilstræber de sig, at de kunder, der bor længere væk, oplever, at de alligevel er tæt på, når der er brug for hjælp.

Thisted Forsikring er en af de ældste virksomheder i Thisted, hvilket de stolt værner om ved at holde fast i deres solide og sunde, lokale værdier - herunder professionel personlig service og rådgivning.

Rabatordning:

Thisted Forsikring tilbyder samlerabat, hvis du samler flere forsikringer hos dem, samt rabat hvis du forsikrer mere end en hund.

Kontakt Thisted Forsikring

Del din erfaring om Thisted Forsikring

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Thisted Forsikring.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!Skriv en kommentar:
2024-06-24 06:20:22
Afgiv vurdering: