Lokal Forsikring

Lokal ForsikringHos Lokal Forsikring tilbydes der gennem en indboforsikring tilkøb af hundeforsikring, både ansvarsforsikring og sygeforsikring.

Lokal Forsikring har 150 års erfaring med at tegne forsikringer, hvilket kommer dig som kunde til gode i form af et stort lokalkendskab. Lokal Forsikring dækker Sjælland (excl. Storkøbenhavn), Fyn og Langeland. Lokal Forsikring er dit lokale forsikringsselskab, der altid er til at få fat i. Her møder du mennesker, der er i stand til, at sætte sig ind i din situation og træffe kompetente og hurtige beslutninger.

Lokal Forsikring er et gensidigt selskab, hvilket betyder, at kunden er medejer i selskabet, og det gør, at der ikke er nogen aktionærer, der skal have udbytte eller tjene penge på selskabet. I Lokal Forsikring drives der forretning for kundens skyld.

Selvom at det er et gensidigt selskab, er der ingen økonomisk hæftelse ved at være medejer og kunde i selskabet.  

Hos Lokal Forsikring lægger de vægt på at arbejde professionelt med forsikringer uden at miste det gode humør og mennesket af syne - også når skaden er sket. Målet er at skabe gennemsigtighed og tryghed, når der sker en skade. De arbejder konstant på, at være en nærværende og åben virksomhed, der betragter kunderne som medlemmer og medspillere.

Du får en fornuftig forsikring til en fornuftig pris. Hos Lokal Forsikring følges pris og risiko ad, og de er ikke bange for at belønne kunder, der passer på deres ting, sig selv og agerer fornuftigt.

Rabatordning:

Lokal forsikring tilbyder samlerabat, hvis du samler flere forsikringer hos dem

Kontakt Lokal Forsikring

Del din erfaring om Lokal Forsikring

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Lokal Forsikring.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!Skriv en kommentar:
2024-07-21 05:28:52
Afgiv vurdering: