Kongerigets Danmarks Hesteforsikring

Kongerigets Danmarks HesteforsikringKDH tilbyder livsforsikring, uanvendelighedsforsikring og sygeforsikring samt seniorforsikring. Forsikringerne er livslange. Der tilbydes ligeledes forsikringer med særlige priser og fordele for racerne Fjordheste, Gotlandsruss, Haflinger og Islænder.

Kongerigets Danmarks Hesteforsikring, forkortet KDH, har mere end 150 års erfaring. Gennem enkle rutiner driver KDH et moderne og effektivt forsikringsselskab. KDH tilstræber sig på at have en enkel organisation, med meget kort beslutningsproces og dermed kort behandlingstid.

Hos KDH er du som forsikringstager sikret bedst muligt for de præmiekroner, du indbetaler. Selskabet er nemlig et gensidigt forsikringsselskab, hvilket betyder, at virksomheden ikke skal tjene penge til aktionærer.  Over de sidste 5 år, har de i gennemsnit udbetalt mere end 90 kr. til deres forsikringstager af hver 100 kr. de har modtaget i forsikringspræmie.

KDH støtter gennem deres jubilæumsfond forskning af hestesygdomme og behandling heraf. Gennem samarbejde med Hestens værn er KDH med til at fremme arbejdet for en bedre hestevelfærd i Danmark.

KDH har også givet finansiel støtte til Københavns universitet. Støtten har muliggjort uddannelse til dyrlæger inden for temaer, der, af økonomiske årsager, ellers ikke vil have været mulighed for at undervise i.

Kontakt Kongerigets Danmarks Hesteforsikring

Del din erfaring om Kongerigets Danmarks Hesteforsikring

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Kongerigets Danmarks Hesteforsikring.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!Skriv en kommentar:
2024-06-24 04:46:48
Afgiv vurdering: