Gjensidige

GjensidigeGjensidige tilbyder dyreforsikringer til hunde, katte og heste, der tilbydes ansvarsforsikring og sygeforsikring til hunde, sygeforsikring til katte og hestelivsforsikring og værdisikring af din hest.

Gjensidige blev skabt for 200 år siden, i 200 år har de sikret liv, helbred og værdier, med sloganet "Tiden går, Gjensidige består".

Gjensidige er et af de ledende nordiske skadesforsikringsselskaber, hvilket de har opnået ved at reflektere selskabets tro på kundeorientering, sober virksomhedskultur og analysedrevet kernevirksomhed.

Gjensidige arbejder intensivt på at tage positionen som Nordens mest kundeorienteret skadesforsikringsselskab. Dette gøres ved at have fokus på kundeoplevelsen i alle kanaler og ved alle hændelser.

Hvis du vil være sikret bedst muligt mod alt det, som der kan ske i livet, så har Gjensidige mange års erfaring med skader og forsikringer.

Rabatordning:

Gjensidige tilbyder samlerabat på 10%, hvis du mindst samler 3 forskellige forsikringer hos dem. Hvis du bestiller online, får du 5% i onlinerabat.

Kontakt Gjensidige

Del din erfaring om Gjensidige

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Gjensidige.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!Skriv en kommentar:
2024-06-24 06:00:31
Afgiv vurdering: