Danske Hesteforsikring

Danske HesteforsikringDanske Hesteforsikring tilbyder livsforsikring, sygeforsikring og ansvarsforsikring på heste. Der tilbydes ligeledes en HestTotal forsikringspakke, som omfatter bygninger, heste, erhvervsansvar, hesteansvar, ansvar for hestens varetægt og forsikring af sadler, seletøj, maskiner og udstyr til hestetræning.

Danske Hesteforsikring blev grundlagt tilbage i 2004 og er efterhånden gået hen og blevet et af de ledende selskaber inden for hesteforsikring. Dansk Hesteforsikring er ejet af Concordia Forsikring.

Ved Dansk Hesteforsikring har medarbejderne en stor interesse for dyr og har derfor også stort personligt kendskab til, når ens hest pludselig bliver syg eller kommer galt af sted. Medarbejderne hos Danske Hesteforsikring lægger stor vægt på den personlige kontakt mellem kunder og rådgiver. Dette betyder, at når du henvender dig til dem, bestræber de sig på at yde den bedst mulige rådgivning, både før og efter skaden er sket.

Rabatordning:

Som medlem af Dansk Varmblod får du ekstra fordele ved foster/føl forsikringer og føl forsikring.

Medlemmer af Dansk Oldenborg Avl, Foreningen af travopdrættere i Danmark, Avlsforeningen Den Jydske Hest og Avlsforeningen for New Forest Ponyer tilbydes 10% på livsforsikringer.

Du får ligeledes 10% rabat, hvis du har forsikret mindst 5 heste hos Dansk Hesteforsikring.

Kontakt Danske Hesteforsikring

Del din erfaring om Danske Hesteforsikring

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Danske Hesteforsikring.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!Skriv en kommentar:
2021-03-08 22:39:33
Afgiv vurdering: