Codan

CodanCodan tilbyder gennem en indboforsikring mulighed for at tilvælge ansvarsforsikring, sygeforsikring og livsforsikring af din hund. Med en indboforsikring hos Codan, er der inkluderet en ansvarsforsikring til heste.

Codan er et af Skandinaviens største forsikringsselskaber, der er blevet solgt forsikringer til danskerne i små 100 år, de tilbyder privatforsikringer, erhvervsforsikringer og sundhedsforsikringer.

Med Codans lange erfaring, ved de hvor og hvornår skaden sker, denne viden bruges til at forbygge skader. Hvis det viser sig at uheldet er ude, så hjælper de kunden med hurtigt at komme videre.

Codan følger til en hver tid den gældende lovgivning, regler og standarder på de områder, hvor de driver forretning.

Codan ligger vægt på leverance af høj kvalitet, til den enkelte kundes behov skræddersyr de effektiv distribution og et målrettet samarbejde.

Rabatordning:

Codan tilbyder 10-15% samlerabat, hvis du samler flere forsikringer hos dem, som studerende kan du spare helt op til 32% på dine forsikringer. Ved at sikre dit hjem med en alarmløsning, sparer du 20% på indbodækningen.

Kontakt Codan

Del din erfaring om Codan

Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Codan.
Har du tidligere benyttet forsikringer fra firmaet, snakket med kundeservice el.?

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!

Gennemsnitslig vurdering: 2.00 ud af 5 med 4 bedømmelser


Skriv en kommentar:
2024-07-21 06:11:41
Afgiv vurdering:ratingratingratingratingrating2023-10-25 15:56:42
Er kunde hos jer i mange år, indbo og ulykke,og nu vil jeg gerne have en katte forsikring, MEN det har i IKKE, læser jeg, Hvorfor dog ikke det ???? Nu skal jeg ud at lede, og ved samme lejlighed vil jeg selvfølgelig tjekke priser på de forsikringer jeg har hos jer. Vil ikke have forsikringer i forskellige selskaber. Det er simpelthen for dumt af jer ☹️
ratingratingratingratingrating2022-09-11 10:36:32
KATTEFORSIKRING , HVORFOR HHAR CODAN IKKE DET , ALLE ANDRE HAR
ratingratingratingratingrating2022-04-24 22:09:13
Har Codan kattefosikring?
ratingratingratingratingrating2022-01-27 15:34:24
Hvorfor har i lkke katte forsikring?