Hvad kan jeg gøre for at få molly/perleguramie unger?

Underkategori: Fisk
Tema: Avl og unger

2013-06-19 07:31:47
Spørgsmål indsendt af Lene JensenHej jeg har et pænt stort akvarie ca. 350 L med bla. sort molly / perleguramie og flagtetra samt 2 slags maller.
Mit spørgsmål drejer sig om drægtighed af molly. 2 af mine mollyer er godt tykke det har de været før men jeg har endnu ikke set nogle unger, mon de andre fisk når at æde dem ? jeg har masserer af plamter i overfladen + bundplanter så der burde være nok ynglen kan gemme sig i, hvorlænge er en molly drægtig ? og hvad gør jeg ellers for at få unger ? min vand temperatur er 27 grader har også haft 2 stk vandfrøer men de er sku forsvundet tror de andre fisk har ædt dem. har faktisk også haft flere mollyer startede med 5 - 6 stk men har nu kun 2 store sorte tilbage og 2 små plettede. jeg har 5 guramier her af 2 hanner og 6 stk flag tetra og så 6 stk. guld baber tror jeg nok så mit akvarie burde jo ikke være overfyldt? har jeg forkerte fisk sammen?
På forhånd tak for svaret.
Lene JensenSvar fra brevkasse

Hej Jens !!
I det aktuelle tilfælde mener jeg nok, at jeg kan hjælpe, der jo ikke nogen tvivl om, at det er perleguramierne, guldbarberne og flagtetra, der har fået et godt fodertilskud. Store fisk æder små fisk (fiskeunger).
Sorte molly er drægtige i ca. 6-8 uger ,det er her temperaturen der er afgørende.
Venlig Hilsen
Erik Lind Larsen

Dyrebrevkassen

 
Stil et spørgsmål til vores dyrlæger

Helt gratis!

Skriv et spørgsmål
Vi har samlet nogle af danmarks bedste dyrlænger

Så du kan få svar på dine spørgsmål